Så här använder du våra sidor

Språkversioner:
Du kan välja mellan fyra språkversioner när du bläddrar i sidorna. Målet är att den finskspråkiga och den svenskspråkiga versionen är så gott som identiska. De engelska sidorna ger en relativt täckande bild över staden och den service som erbjuds. De tyska sidorna är gjorda med särskild tanke på den tysktalande delen av världen.

Sidans struktur:
Sidorna är uppbyggda så att de skall vara så kundvänliga som möjligt. I stället för att presentera stadens förvaltningsstrukturer och organisation ger vi på våra sidor information om serviceformer som olika samfund i Vasa erbjuder.

Textens storlek:
Sidan har verktyg som du använder till att förstora och förminska texten. (Förstora/Förminska)

Sök:
Med sökfunktionen söker du endast från Vasa stads sidor.

Ge respons:
Du kan ge respons till den som upprätthåller sidorna eller enligt ämne eller direkt till en viss person per e-post förnamn.efternamn (at) vaasa.fi.

Evenemang:
Evenemangskalendern öppnas och leder till Österbottens landskapsportal.

Första sidans meddelanden:
På första sidan finns de nyaste meddelandena i form av en rubrik och en kort förklaring. Öppna meddelandena genom att klicka på Läs mera.... Äldre meddelanden finner du i Mera meddelanden. Om det på första sidan finns en info-ruta som gäller ett krismeddelande är rubriken RÖD.

Navigationsknapparna nedan:
Navigationsknapparna nedan underlättar användandet av sidorna: < Tillbaka ^ Till början av sidan > Framåt. Du kan givetvis också använda webbläsarens knappar.

 
Uppdaterad 13.3.2006 Merja Leminen

Vasa stad

Växeln: 06-325 1111

Adress: Vasaesplanaden 10, VASA

Postadresser:

Stadens allmänna postadress:
PB 3, 65101 Vasa

Tekniska sektorns postadress:
PB 2, 65101 Vasa

Social- och hälsovårdsverkets postadress:
PB 241, 65101 Vasa

Kontaktuppgifter