Perhekeskustoiminta

PERHEKESKUSTOIMINTA VAASASSA

Perhekeskusmaista toimintaa toteutetaan yhteistyössä Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveysviraston, kasvatus- ja opetusviraston sekä vapaa-aikaviraston / nuoriso-osaston kanssa. Mukana on myös kolmannen sektorin toimijoita; Mannerheimin lastensuojeluliitto, Vaasan Ensi- ja turvakoti, Setlementti sekä Vaasan suomen- ja ruotsinkielinen seurakunta.

Perhekeskustoiminnan lähtökohtana ja keskeisenä ajatuksena on nähdä asuinalueiden asukkaiden tarpeet ja heidän osallisuutensa palvelujen järjestämiseen ja toiminnan kehittämiseen. Perhekeskustoiminnan haasteena on saada ihmiset mukaan omien alueidensa aktiivisiksi toimijoiksi. Yhtenä painopistealueena on aktivoida perheitä ja saada heidät ottamaan vastuuta oman asuinalueen hyvinvoinnista.

Vaasan perhekeskus on mukana erilaisessa toiminnassa mm. Vaeltavat Vanhemmat, erilaiset kerhot, ryhmät ja tapahtumat, jotka auttavat kuntalaisia yhteisöllisyyden kehittämisessä, sosiaalisten kontaktien luomisessa, vertaistuen saamisessa ja ihmisten hyvinvoinnin lisäämisessä.

Helmi on monikulttuurinen kohtauspaikka naisille. Helmi on avoinna ma-pe kello 10-15 Tervetuloa! Helmi puhelinnumero: 040-7083558 Osoite: Vöyrinkatu 2B 2.krs.

 

Lisätietoja:

Karita Mäkinen

Perhekeskuskoordinaattori 
p. 040 532 3566
karita.makinen(at)vaasa.fi

 
Päivitetty 10.6.2014 Lahtinen Tiina

Vaasan kaupunki

Puhelinvaihde: 06-325 1111, Käyntiosoite: Vaasanpuistikko 10, VAASA

Postiosoitteet:

Kaupungin yleinen osoite:
PL 3, 65101 Vaasa

Teknisen toimen osoite:
PL 2, 65101 Vaasa

Sosiaali- ja terveysviraston osoite: PL 241, 65101 Vaasa

Yhteystiedot