Olet täällä

13.4.2017 - 16:35

Vaasa-opiston kevättapahtuma 22.-23.4.

Vaasa-opiston kevättapahtuma 2017
Kevättapahtumaa vietetään la-su 22.-23.4. klo 11-16

Vaasa-opiston kevättapahtuma 22.-23.4.

AVAA OVET TUHANSIEN MUISTOJEN TALOON!

Kansakoulu, kauppakoulu, kauppakorkea, yliopisto, ammattikorkeakoulu – rakkaalla Raastuvankatu 31:n kiinteistöllä on monta nimeä. Moni nyt jo keski-ikäinen vaasalainen tai täällä opiskellut muistaa talosta Hankenin sokkeloisen luolan, jossa juhlittiin, tanssittiin, humalluttiin. Kaunis uusrenessanssirakennus on nyt Vaasa-opiston ja sen tuhansien kurssilaisten käytössä. Vaasa-opisto toivottaa yleisön tervetulleeksi tutustumaan upeaan taloon, tutustumaan tekijöiden ja taitajien upeisiin aikaansaannoksiin, seuraamaan ohjelmaa, osallistumaan työpajoihin ja tietoiskuihin tai vain verestämään muistojaan.

Vaasa-opiston kevättapahtumaa vietetään la-su 22.-23.4. klo 11 – 16.  Ympäri taloa on esillä opiskelijatöiden näyttely – taidetta, tekstiili-, metalli- ja puutöitä, runoja, keramiikkaa. Samalla yleisöllä on mahdollisuus tutustua niihin mainioihin puitteisiin, joissa näitä taitoja opistossa opiskellaan. Lauantaina on myös runsaasti työnäytöksiä, musiikki- ja tanssiesityksiä, pieniä tanssin ja liikunnan näytetunteja, joihin yleisökin voi osallistua. Vaasa-opiston yhtenä vuoden teemoista on ollut kestävä kehitys. Tarjolla on teemaan liittyviä työpajoja ja tietoiskuja. Tapahtuman avaa sivistystoimen toimialajohtaja Christina Knookala.

Vaasa-opisto täyttää tänä vuonna 110 vuotta.  Nuorekas opisto juhlii työn merkeissä tarjoamalla yleisölle mahdollisuuksia kehittää itseään ja osaamistaan ajanmukaisissa tiloissa, tulevaisuuden rakennusaineeksi.
 

Uusimmat

Anni Tuominen puhdistaa esineitä valokuvausta varten
29.5.2017
Pohjanmaan museo sai Nelin-Cronströmin taidekodin lahjoituksena vuonna 1997. Taidekoti toimi museona aina vuoteen 2017 asti, jolloin se säästösyistä lakkautettiin. Taidekodin välittämät...