Olet täällä

Koe Vaasa

Action-ampumaurheilukoulu 3-9 lk

Lajikoulut ovat alkeiskursseja, joita järjestetään yhdessä liikunta- ja urheiluseuran kanssa. Lajikouluissa lapset ja nuoret pääsevät kokeilemaan erilaisia lajeja ja samalla huoltajat pääsevät tutustumaan urheiluseuran toimintaan.

Ampumaurheilu käsittää monia eri lajeja. Action-ampumaurheilukoulussa tarjolla on ilma-ase ammuntaa ilmakivääreillä ja pistooleilla. Ammunnassa kehittyvät keskittymiskyky ja rauhallisuus. Ammunnan alkeet ja aseiden käsittely opetetaan kaikille turvallisuuden säilyttämiseksi. Lapsille ja nuorille annetaan opetus istuma-asennolla ja käytetään elektronisia taululaitteita. Seuran jäsenyys ei ole pakollista. Harjoitukset alkavat lokakuun alussa, kun palaamme sisäampumahallille. Huoltajan olisi syytä olla mukana, kun lajikokeilua aloitetaan, mutta nuoren oppiessa hän voi tulla hallille ilman huoltajaakin. Valvojat poistuvat ampumahallilta klo 19.00, joten saavuthan paikalle viimeistään klo 18.30 mennessä.

Harjoitusajat:

Ti 2.10. klo 17.00-19.00
To 4.10. klo 17.00-19.00

Huom! Harjoitukset jatkuvat samalla rytmillä huhtikuun loppuun.

Paikka: Vaasan sisäampumahalli (Wolffintie 36). Sisäänkäynti Sport Gymin läheisyydestä sijaitsevasta ovesta aina vintille asti.
Varustus: Rento ja mukava vaatetus.
Kohderyhmä: 3-9lk tytöt ja pojat
Paikkamäärä: 3-6 / kerta

Ilmoittautuminen: Ei vaadi erillistä ilmoittautumista.

Lisätietoja:

Vaasan kaupungin
Liikuntapalvelut Jaakko Saarinen
Puh. 0400 983 993
jaakko.saarinen@vaasa.fi

Vasa skyttegille - Vaasan ampujat
Jyrki Aronen
Puh. 050 359 2025
jyrki.aronen@netikka.fi