Olet täällä

Koe Vaasa

Action-koripallokoulu

Lajikoulut ovat alkeiskursseja, joita järjestetään yhdessä liikunta- ja urheiluseuran kanssa. Lajikouluissa lapset ja nuoret pääsevät kokeilemaan erilaisia lajeja ja samalla huoltajat pääsevät tutustumaan urheiluseuran toimintaan.

Koripallokoulu on tarkoitettu niille tytöille, jotka haluavat tutustua koripalloharrastukseen. Koripallokoulut kokoontuvat viisi kertaa ja ryhmien vetäjinä toimivat Vaasan Salaman koripallovalmentaja ja pelaajat. Koripallokoulun tarkoituksena on tutustua koripallon alkeisiin leikinomaisten ja liikunnallisten harjoitteiden kautta. Vanhempien ryhmässä tutustutaan jo hiukan enemmän lajiteknisten taitojen oppimiseen. Koripallokoulun kautta on mahdollisuus siirtyä Vaasan Salaman pelaajien ikäluokkien mukaisiin joukkueisiin.

Harjoitusryhmät ja -ajat:

Tyttöjen Koripallokoulutoiminta järjestetään syyskuussa 2018 kolmessa eri ikäluokkaryhmässä: 1) esikoulu- ja 1.-luokkalaiset, 2) 2.- ja 3.-luokkalaiset, ja 3) 6.- ja 9.-luokkalaiset. Ilmoittautuminen 1.8.2018 alkaen Vaasan kaupungin liikuntapalveluiden sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen 1.8.2018 alkaen Vaasan kaupungin liikuntapalveluiden sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Koripallokouluun osallistuminen on maksutonta!

Lisätietoja:

Liikuntapalvelut
Jaakko Saarinen
Puh. 0400 983 993
jaakko.saarinen@vaasa.fi

Vaasan Salama ry
Sari Hakapää
Puh. 040 596 0158
sari.hakapaa@gmail.com