Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Attendon ikäihmisten palvelukodissa on todettu koronatartuntoja Vaasassa

Julkaistu: 28.1.2021

Attendo Kaarlentupa –palvelukodin yhdessä ryhmäkodissa, Idan kammarissa, on todettu koronatartuntoja. Palvelukodissa on ryhdytty toimenpiteisiin mahdollisten lisätartuntojen varalta ja tilanne on hallussa.

Asukkaita, heidän läheisiään ja henkilökunnan jäseniä on tiedotettu asiasta. Kaarlentupa koostuu viidestä ryhmäkodista. Vaasan kaupungin infektiolääkäri on asettanut Kaarlentuvan ryhmäkoteihin vierailukiellon. Yhteensä 22 ihmistä on asetettu karanteeniin.

– Vaasan kaupunki ei sijoita Kaarlentupaan uusia asukkaita tässä tilanteessa, kertoo Vaasan kaupungin koti- ja laitoshoidon johtaja Leif Holmlund.

Lisätietoja koronatartuntatilanteesta voivat antaa terveydenhuollon edustajat, mutta tässä tapauksessa lisätietoja medialle antaa Vaasan kaupungin edustajana koti- ja laitoshoidon johtaja Leif Holmlund puh. 06 325 1644, 0400 737 332, leif.holmlund@vaasa.fi

Lisätietoja medialle Attendon koronavalmiustoiminnasta antaa valmiusjohtaja Tuija Haatainen, puh. 044 4456 157 tai tuija.haatainen@attendo.fi

Attendon verkkosivut : Kaarlentupa