Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Drop in –rokotustilaisuus onnistui yli odotusten – rokotuksen sai 341 henkilöä

Julkaistu: 23.7.2021

Erityisesti nuorille suunnattu koronarokotustilaisuus ilman ajanvarausta onnistui todella hienosti! Kirkkopuistikon terveysasemalla annettiin 22.7.2021 klo 16-18 yhteensä 341 Pfizerin Comirnaty -koronarokotetta ensimmäisenä annoksena. Uutta drop in –tilaisuutta on jo toivottu!

– Tämä oli todella mahtavaa, että saimme näin monet nuoret liikkeelle rokotetta hakemaan. Rokotuksia annettiin myös 12-15-vuotiaille riskiryhmiin kuuluville sekä vanhemmille henkilöille. Nuoret tulivat yksin, kaksin ja porukoissa. Osa haki tukea toisistaan ja olemme iloisia, että pystyimme tarjoamaan heille tämän mahdollisuuden, kiittää terveyspalveluiden ylihoitaja Kathy Guss.

Tällä hetkellä Vaasassa rokotuksen voivat saada kaikki 16 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat vaasalaiset sekä 12-15-vuotiaista riskiryhmiin kuuluvat.

Kirkkopuistikon terveysasemalla annettiin 22.7.2021 yhteensä 873 rokotetta, sillä drop in –tilaisuuden lisäksi rokotuksia annettiin normaaliin tapaan ajanvarauksella klo 8-16 välisenä aikana.

– Nyt aamusta on nuoria käynyt meiltä kysymässä, koska on seuraava drop in -tapahtuma. Sitä suunnittelemme ensi viikolle. Tiedotamme siitä, kun tarkka ajankohta varmistuu, iloitsee Guss.