Tietoa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Hoitajat voivat jo hakea Vaasan kaupungin kesätöihin

Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimessa on tarjolla monipuolisia kesätöitä lähihoitajille, sairaanhoitajille, sosionomeille, terveydenhoitajille ja fysioterapeuteille sekä alan opiskelijoille. Hoitajien kesätyöhaku on jo käynnistynyt ja kestää 30.4.2020 saakka.

Kaupungilla voi tehdä kesätöitä laitoshoidossa, palveluasumisessa, terveyspalveluissa, vammaispalveluissa sekä kotihoidon kotisairaala- ja kotisairaanhoitoyksiköissä. Kesätyöntekijä saa kattavan perehdytyksen työhön, ja tukena työssä on osaava tiimi.

– Osaajille on suuri kysyntä, minkä vuoksi meillä on jo nyt oma haku hoitoalan kesätöihin. Haastattelemme ja teemme valintoja hakuajan aikana: kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä, kannustaa Anne Lindell Vaasan kaupungin rekrytointipalveluista.

Hoitotyöhön edellytetään alan hyväksyttyjä opintoja ja 18 vuoden ikää. Lähihoitajan sijaisuuksiin huomioidaan myös alkuvaiheen sairaanhoidon opiskelijat sekä kotihoitoon ja vammaispalveluun sosionomiopiskelijoita.

Sairaanhoitajan tehtäviin edellytetään sairaanhoitajan tutkintoa. Kesätyötä voivat hakea myös alan opiskelijat, joilla on riittävä opintopistemäärä eli 140 op.

Hakeminen hoitoalan kesätöihin tapahtuu Kuntarekry-sivuilla osoitteessa kuntarekry.fi.

Nuorten kesätyöpaikat haettavissa taas helmikuussa

Vaasan kaupungin nuorten kesätyöt ovat haettavissa Kuntarekryssä 3.2.-1.3.2020. Kesätyöpaikat on tarkoitettu nuorille, jotka ovat täyttäneet 16 vuotta ja ovat alle 25-vuotiaita kesätyön alkaessa. Lisäksi haettavaksi tulee kahden viikon mittaisia kesätyöpaikkoja 14–15-vuotiaille sekä oma hakunsa vammais- ja erityisnuorille.

– Tavoitteena erillisillä hauilla on löytää mahdollisimman monelle nuorelle sopiva kesätyöpaikka. Eniten työpaikkoja on perinteisesti ollut sosiaali- ja terveystoimessa päiväkodeissa, viheralueyksikössä, kirjastoissa ja museoissa, kertoo työvoimasuunnittelija Jaana Oba.

Kesäduunisetelit tulevat hakuun 1.-30.4.2020. Kesäduuniseteleillä kaupunki tukee yrityksiä ja yhdistyksiä, jotka työllistävät nuoria kesällä.

Lisätietoja hoitajahausta:
– Rekrytointivastaava Anne Lindell, p. 040 1534564, anne.lindell@vaasa.fi
Lisätietoja nuorten kesätyöhausta:
– Työvoimasuunnittelija Jaana Oba, p. 040 646 3391, jaana.oba@vaasa.fi

Hakeminen Kuntarekryssä: https://www.kuntarekry.fi/fi
Tietoa Vaasan kaupungin kesätöistä: vaasa.fi/kesatyo

Julkaistu: 02.12.2019