Ohita valikko
wasaline sisustussuunnitelma

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Inspiraationa luodot ja peltoaukeat: tältä näyttävät uuden aluksen sisätilat!

Vaasan ja Uumajan väliseen liikenteeseen tulevan uuden aluksen sisustussuunnittelu on valmistumassa. Kaikki aluksen julkiset tilat kattava raikas ja moderni suunnitelma tukeutuu pitkälti luonnonväreihin.

Wasalinen rakenteilla olevaan alukseen on sisustussuunnitelmat laatinut Kudos Dsign.

– Olemme erittäin tyytyväisiä sisustussuunnitelmaan. Saimme sitä mitä tilasimmekin, maanläheisen ja seutumme erikoispiirteitä korostavan sisustuksen, toteaa Kvarken Linkin sisustussuunnittelun projektipäällikkö Markus Backlund.

– Meitä inspiroivat muun muassa Merenkurkun saariston tuulen piiskaamat luodot, viljavat peltoaukeat ja Västerbottenin sykähdyttävä pohjoinen luonto. Emme unohtaneet myöskään käsityöperinteitä tai nykypäivän modernia kasvihuoneviljelyä, joista seutu myös tunnetaan, kuvailee Kudos Dsignin sisustussuunnittelija ja projektipäällikkö Anu Shaw.

Uuden aluksen rakentaminen Kvarken Linkille on alkanut Rauma Marine Constructions – telakalla. Alus korvaa nykyisen Wasa Expressin keväällä 2021. Reittiä liikennöi Wasaline.

Vaasan ja Uumajan kaupunkien perustama Kvarken Link –yhtiö omistaa uuden aluksen, jossa on tilaa 800 matkustajalle sekä kuormakapasiteettiä rekoille 1 500 kaistametriä.

wasaline sisustussuunnitelma

 

wasaline sisustussuunnitelma

 

Julkaistu: 30.09.2019