Ohita valikko
Lastenvaatteet naulakossa 3

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Kaupunginhallitus hyväksyi Sundomin koulun hankesuunnitelman

Julkaistu: 5.10.2021

Kaupunginhallitus käsitteli kokouksessaan 4.10.2021 muun muassa Sundomin koulua.

Sundomin koulun hankesuunnitelmassa tilahaasteisiin esitetään ratkaisua, joka sisältää laajennuksen sekä muutoksia koulun nykyisiin tiloihin.

Suunnitelmassa koulun laajennus sijoitetaan nykyisen koulurakennuksen lounaispäätyyn. Laajennus on kaksikerroksinen, kuten nykyinenkin koulurakennus, bruttopinta-ala on yhteensä 520 neliömetriä ja se sisältää 4 opetustilaa (á 60m2), ryhmätilan, 4 wc:tä, aulat ja tuulikaapit sekä sisäpuolisen porrashuoneen.

Laajennuksen kustannusten on arvioitu olevan noin 1,5 miljoona euroa ja rakennuksen sisäpuolisten muutostoimenpiteiden kustannukset yhteensä 300 000 euroa. Lämmitysjärjestelmän muutosten kustannusten on arvioitu olevan noin 400 000 euroa. Sundomin koulun laajennus sisältyy Vaasan kaupungin talousarvioon ja -suunnitelmaan 2021-2025.

Rakentamistöiden aloitusajankohta on suunniteltu olevan kevät/kesä 2022, siten että uudet tilat ovat käytössä alkuvuodesta 2023. Rakentamisajan erikoisjärjestelyt toteutetaan käyttäen ensisijaisesti koulun omia tiloja ja sopeuttaen rakentamisaikataulu koulun ja muiden koulurakennusta käyttävien toimijoiden toimintaan.

 

Katso esityslistat liitteineen ja pöytäkirjat.
Lue, katso ja kuuntele aiemmat Mitä kaupunginhallitus päätti –jutut.