Tietoa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Uimahalli ja sisäliikuntatilat suljettuina 13.5 asti

Vaasan kaupungin uimahalli ja kaikki sisäliikuntatilat ovat hallituksen linjauksen mukaisesti suljettuina 13.5. asti. Myös kaikki ryhmäliikuntatunnit ovat tauolla 13.5. asti.

Päivitetty 2.4.2020
Julkaistu 15.3.2020

Hallituksen linjauksen mukaan kaikki harrastustilat ja –paikat, uimahallit ja muut urheilutilat pysyvät suljettuina 13.5. asti. Vaasassa kaupungin urheilutilat ovat olleet suljettuina maanantaista 16.3. alkaen.

– Keskeytys koskee kaikkea ryhmäliikuntaa eli lasten ja nuorten liikuntaa, terveysliikuntaa sekä sovellettua liikuntaa. Myös koulujen yhteydessä toimivat liikuntakerhot ovat tauolla, kertoo liikuntatoimen johtaja Mika Lehtonen.

Suljettuina ovat 13.5. asti kaikki kaupungin sisäliikuntatilat eli urheiluhalli, urheilukeskus, Teeriniemen väestönsuoja, Silverian telinevoimistelusali ja uima-allas sekä kaikki koulujen liikuntasalit kaiken iltakäytön osalta.

– Asiakkaille ei aiheudu kustannuksia tilanteen vuoksi, esimerkiksi vuorojen perumiseen liittyen. Liikuntapalveluissa parhaillaan hoidamme vuorojen perumisia, Lehtonen kertoo.

Liikuntapalveluiden toimisto on myös suljettuna 13.5. asti, mutta asiakaspalvelu toimii puhelimen ja sähköpostin kautta maanantaista perjantaihin klo 8– 16.

Liikunta on monille tärkeää ja sillä on positiivinen vaikutus ihmisten mielialaan.

– Nyt voi olla hyvä mahdollisuus keksiä uusia liikuntatapoja omassa kodissa ja yhdessä perheen kanssa sekä ulkoilla ja nauttia luonnosta. Jos on terve, liikkumista kannattaa jatkaa, vaikka tutut liikuntapaikat ovatkin kiinni ja ryhmäliikuntatunnit tauolla, Lehtonen muistuttaa.

Tietoa koronaviruksesta

Julkaistu: 15.03.2020