Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Asiakas lainaa kirjan

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Kirjastosta saa noutaa varattua aineistoa 11.5. lähtien

Julkaistu: 7.5.2020

Päivitetty: 11.5.2020

Vaasan pääkirjastosta ja Vähänkyrön lähikirjastoista voi noutaa varattua aineistoa arkisin 11.5.-1.6. Kirjastot avataan asteittain 1.6. muiden palveluiden osalta.

Varauksia voi hakea Vaasan pääkirjastosta, Variskan ja Vähänkyrön lähikirjastoista, jos on saanut kirjastolta noutoilmoituksen.

Huom! Varauksia sai noutaa Variskalta viimeisen kerran 11.5. ja sen jälkeen toiminta jää tauolle. Variskan kirjaston palautusluukku suljetaan 12.5. lähtien kesäkuun alkuun saakka.

Myös hyllyssä olevaan aineistoon voi tehdä uusia varauksia, mutta se tulee tehdä etukäteen ennen kirjastoon saapumista joko verkkokirjastossa tai soittamalla kirjastoon.

Pääkirjastosta voi hakea varauksia:

  • Ma klo 10-19
  • Ti-to klo 10-17
  • Pe klo 10-15

Pääkirjaston ensimmäinen tunti (klo 10-11) on varattu joka päivä riskiryhmien ja yli 70-vuotiaitten asiakkaitten asioimista varten.

Vähänkyrön kirjastosta voi hakea varauksia:

  • Ma-ti klo 12-19
  • Ke-pe klo 10-16

Varauksia hakiessa tulee ottaa huomioon turvavälit muihin varausten hakijoihin sekä kirjaston henkilökuntaan.

–Tässä vaiheessa kirjastoon ei voi jäädä viettämään aikaa. Vielä ei siis ole mahdollista mennä selailemaan hyllyjä, käyttää tietokoneita, lukea lehtiä tai käydä vessassa, kertoo palvelupäällikkö Anna Pakka.

Tarkempi ohjeistus löytyy Vaasan kaupunginkirjaston sivuilta: https://kirjasto.vaasa.fi/fi/news/kirjastosta-saa-noutaa-varattua-aineistoa-11-5-l%C3%A4htien

Ohjeet on laadittu valtioneuvoston, aluehallintoviranomaisten ja Vaasan kaupungin ohjeistuksen mukaisesti.

Päivitetty, 11.5.2020