Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Kirkkopuistikon ja Malmöntalon hammashoitolat muuttavat Vaasanpuistikolle

Julkaistu: 16.9.2021

Kirkkopuistikon ja Malmöntalon hammashoitolat muuttavat 1.-14.11.2021 osoitteeseen Vaasanpuistikko 20 B, 2. kerros. Muuton jälkeen Kirkkopuistikon ja Malmöntalon hammashoitolat jäävät historiaan ja ne yhdistyvät Vaasanpuistikon hammashoitolaan. Vanhoihin tiloihin ei jää hammashuollon toimintaa.

Muut hammashoitolat jatkavat nykyisissä tiloissaan. Samoin ajanvaraukset tehdään tutusta numerosta 06 325 2202.

– Muuton etuna on se, että jatkossa oikomishoitoa antavat hammaslääkärit ovat Vaasanpuistikon hammashoitolan 2. kerroksessa. Toimiessamme saman katon alla, voimme hyödyntää hammashuollon resursseja nykyistä paremmin, vahvistaa Vaasan kaupungin johtava ylihammaslääkäri Katri Palo.

Potilaiden varatut ajat säilyvät, vaikka paikka muuttuu. Potilaille ilmoitetaan paikan muuttumisesta.

Varaa aikaa pysäköintiin

Vaasanpuistikon hammashoitolan yhteydessä ei ole asiakasparkkipaikkoja. Maksullisia parkkipaikkoja löytyy muun muassa ToriParkissa, Teatteriparkissa ja Espen Aimo Parkissa sekä kadun varrella. Maksuttomia parkkipaikkoja on lähikaduilla jonkin matkan päästä hammashoitolasta.

– On tärkeää tulla ajoissa paikalle, jotta löytää autolle parkkipaikan ja ehtii hyvin vastaanotolle. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun vanhemmat tuovat lastaan oikomishoitoon ja vastaanotolla kerrotaan hoitoon liittyvistä asioista, kertoo Palo.

– Suosittelemme käyttämään myös julkista liikennettä mahdollisuuksien mukaan hammashoitolaan tullessa, kannustaa Palo.

Esteetön sisäänkäynti Vaasanpuistikon hammashoitolaan sijaitsee sisäpihan puolella.

Jokainen vaikuttaa oman suun ja hampaiden hyvinvointiin

Palo muistuttaa, että jokainen meistä vaikuttaa valinnoillaan oman suun ja hampaiden hyvinvointiin.

– On hyvä muistaa ne tärkeimmät perusasiat eli hampaat pestään kaksi kertaa päivässä fluorihammastahnalla, janojuomaksi nautitaan vettä sekä vältetään napostelua. Näitä ohjeita noudattamalla pärjää pitkälle, Palo kertaa.

Hammashuolto