Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Lapsi kiipeilytelineellä

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Kouluun ilmoittautuminen alkaa 11.1.2021

Ilmoittautuminen perusopetuksen ensimmäiselle luokalle sekä aamu- ja iltapäivätoimintaan alkaa 11.1.2021. Molempiin ilmoittaudutaan sähköisesti Wilma-ohjelmassa.

Perusopetuksen ensimmäiselle luokalle ilmoittaudutaan ajalla 11.–24.1.2021. Ilmoittautuminen tehdään sähköisesti Wilmassa. Perusopetukseen ilmoitetaan kaikki vuonna 2014 syntyneet lapset sekä ne aiemmin syntyneet lapset, jotka eivät ole vielä aloittaneet koulunkäyntiään.

Esiopetuksessa olevien lasten huoltajilla on jo Wilma käytössä. Huoltajat voivat tarvittaessa pyytää Wilma-tunnuksia esiopetusryhmän opettajilta.

Wilmassa on ilmoittautumisen alkaessa eli 11.1. alkaen valmiiksi nähtävillä lapselle osoitettu lähikoulu. Vanhemmat voivat halutessaan anoa koulun vaihtoa tai painotettua opetusta (musiikkiluokat, ruotsin kielikylpy, kaksikielinen ja englanninkielinen opetus) täyttämällä anomuksen Wilmassa.

Infotilaisuudet verkossa musiikkiluokista ja englanninkielisestä opetuksesta

Painotetusta opetuksesta järjestetään infotilaisuudet etänä esiopetuksessa olevien lasten vanhemmille.

Kaksikielisestä (suomi-englanti) ja englanninkielisestä opetuksesta järjestetään infotilaisuus 11.1.2021 klo 18. Tilaisuus on kaksikielinen (englanti-suomi). Ilmoittaudu mukaan emmi.herler-westerak@edu.vaasa.fi, niin lähetämme sinulle linkin Teams-kokoukseen.

Musiikkiluokkien toiminnasta järjestetään infotilaisuus Teamsin välityksellä 13.1. klo 18. Ilmoittaudu mukaan anna.hautala@vaasa.fi, niin lähetämme sinulle linkin Teams-tilaisuuteen.

Aamu- ja iltapäivätoimintaan hakeminen

Koulupäivisin klo 8-16 järjestettävään aamu- ja iltapäivätoimintaan voivat hakea ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaat. Toimintaan voivat hakea mukaan myös vuosiluokasta riippumatta ne oppilaat, joilla on perusopetuslain mukainen päätös erityisestä tuesta. Toiminta on maksullista. Lue lisää aamu- ja iltapäivätoiminnasta.

Aamu- ja iltapäivätoimintaan ilmoittaudutaan 11.1.–14.2.2021 Wilmassa.

Apua ilmoittautumiseen

Perusopetuksen henkilökunta opastaa tarvittaessa sähköisessä ilmoittautumisessa:

  • hallintosihteeri Therése Kangas, puh. 040 647 5611
  • hallintosihteeri Saija Salo, puh. 040 520 4516

Toivotamme uudet koululaiset tervetulleeksi kouluyhteisöön ja uusien ystävien pariin!

Julkaistu: 16.12.2020