Tietoa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko
tyttö heittää palloa

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Lapsille ja nuorille liikuntakerhoja ja -leirejä sekä perheliikuntaa

Vaasalaisille lapsille ja nuorille on kevätkaudella 2020 tarjolla liikuntakerhoja ja –leirejä sekä perheliikuntaa.

Vaasan kaupungin liikuntapalvelut järjestää maksuttomia liikuntakerhoja 1.-9.-luokkalaisille iltapäivisin vaasalaisilla kouluilla. Toiminta alkaa viikolla 2, ja ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Syksyllä aloittaneet kerholaiset voivat jatkaa automaattisesti ilman erillistä ilmoittautumista. Liikuntakerhot jatkuvat viikolle 18 saakka.

Perheliikuntaa ja perheluistelua myös joululomalla

Suositut, maksuttomat Hoppis-perheliikunta (urheiluhallilla) ja perheluistelu (jäähallissa) jatkuvat ilman joulutaukoa aina viikolle 13 saakka.

Hoppis-perheliikuntavuoro järjestetään lauantaisin klo 16.30-18 Urheiluhallissa (Sepänkyläntie 14). Hallissa perheillä on mahdollisuus liikkua omatoimisesti ja käyttää vapaasti erilaisia liikuntavälineitä.

Perheluisteluvuoro pidetään sunnuntai-iltapäivisin klo 15.30–16.30 Vaasan jäähallin harjoitusjäällä. Lapsilla tulee olla jäällä omat kypärät päässä.

Talvilomalla liikuntaleiri Öbergetillä

Talvilomalla (viikko 9) järjestämme 1.-6.-luokkalaisille kaksikielisen liikunta- ja lasketteluleirin Öjbergetillä. Ilmoittautuminen leirille alkaa tammikuussa Vaasan kaupungin verkkokaupassa.

Julkaistu: 21.12.2019