Takaisin etusivulle Etusivulle
Martti Suosalp - Parasta elämässä | Vaasan kaupunginteatteri

Artikkelin kategoriat: Ajankohtaista Vaasan kaupunginteatteri

Martti Suosalon Parasta elämässä maaliskuussa Vaasaan

Martti Suosalon monologiesitys Parasta elämässä vierailee Vaasan kaupunginteatterin näyttämöllä maaliskuussa. Yleisö pääsee esityksessä osalliseksi, sillä Suosalo esittää näytelmän yhdessä katsojien kanssa.

Martti Suosalon mestarillinen monologiesitys Parasta elämässä on surullisen hauska ja toiveikas kertomus kroonisesti masentuneen äidin pojasta, joka koettaa piristää äitiään listaamalla asioita, jotka tekevät elämästä elämisen arvoista. Asioita, joita kaikkien on hyvä palauttaa välillä mieleen.

Tässä esityksessä katsojatkin pääsevät osallisiksi, sillä Martti Suosalo esittää näytelmän yhdessä yleisön kanssa.

Alkuperäisen esityksen Every Brilliant Thing on kirjoittanut brittikirjailija Duncan Macmillanin ja esittänyt brittikoomikko Jonny Donahoe. Suosalon tähdittämän version on ohjannut Pentti Kotkaniemi, kuka vastaa myös alkuperäistekstin suomennoksesta. Valot on suunnitellut Petri Suominen ja äänet Tuomas Rissanen. Alkuperäistuotannosta Suomessa vastaa Turun kaupunginteatteri.

Parasta elämässä nähdään Vaasan kaupunginteatterissa kahden esityksen verran: maanantaina 16. maaliskuuta ja tiistaina 17. maaliskuuta. Esityksen kesto on noin 1 tunti 20 minuuttia, eikä se sisällä väliaikaa.

OSTA LIPUT

Julkaistu: 03.01.2020