Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Rakennustyömaa

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Metsäkallion kuntorataa siirretään pyörätien tieltä – Alueella noudatettava erityistä varovaisuutta

Vaasan kaupungin kuntatekniikka rakentaa pyörätieyhteyden Länsiniityn Nuotiokujalta Pohjolankadulle. Samassa yhteydessä Metsäkallion kuntorataa siirretään noin 500 metrin osuudelta. Rakennustyöt alkoivat 12.10. ja pyörätie valmistuu kokonaisuudessaan kesällä 2021.

Työn aikana Metsäkallion kuntoradan idän puoleinen osuus on pois käytöstä 8.1.2021 saakka. Samalla myös Nuotiopiirin kevyen liikenteen yhteys kuntopolulle on katkaistu. Aarnivalkeankadun päässä sijaitsevalle Bölen leikkialueelle kulku onnistuu töiden aikana Aarnivalkeankadun tai kuntopolun Metsäkallionkadun päästä. Leikkikentän kulkuyhteys Aarnivalkeankadun päästä on ajoittain suljettu rakennustyön ja yleisen turvallisuuden takia.

Pyörätien ja kuntopolun rakentamisessa käytetään raskaita maansiirtokoneita ja alueella suoritetaan kivien ja kallion louhintaa. Rakennusalue rajataan kulkureiteille asennettavilla aidoilla, nauhoilla ja kieltomerkeillä. Alueella liikkuminen on kielletty ja työmaan läheisyydessä tulee noudattaa erityistä varovaisuutta. Etenkin lapsia on hyvä muistuttaa työmaan vaaroista.

Kartta tietyömaan sijainnista Metsäkalliossa ja Länsiniityssä.

Julkaistu: 14.10.2020