Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Mies

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Miesten Viikko 2.-8.11. – Nappaa talteen hyvinvoinnin linkkivinkit

Julkaistu: 2.11.2020

Miesten Viikkoa vietetään tänäkin vuonna marraskuussa, mutta muuttunein suunnitelmin 2.-8.11.2020. Tässä muutamia vinkkejä ja materiaalia omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimisen tueksi:

OLIPA KERRAN MIES ja sinä päätät miten tarina jatkuu
SuomiMIes seikkailee treeniopas
Alkoholin käytön riskit – AUDIT
Tupakkariippuvuustesti
Nuuskatesti

Äijäkatsastus jää koronatilanteen vuoksi järjestämättä

Monen vuoden perinne, Rinta-Joupin autoliikkeessä järjestetty Äijäkatsastus, jää tämän hetkisen koronatilanteen vuoksi järjestämättä.

– Haluamme kuitenkin kiittää Äijäkatsastuksessa vuosien varrella käyneitä miehiä ja tsempata heitä sekä muita miehiä huolehtimaan omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Toivomme, että voimme tavata Äijäkatsastuksen merkeissä jälleen ensi vuonna, tsemppaa terveydenedistämisen koordinaattori Hanna-Mari Joutsen.

Miesten viikolla esillä paikallisten tahojen toimintaa

Setlementin Wertti- miesten vertaiskahvilan miesten viikon tapahtuma to 5.11. klo 17-19. Wertti järjestää isille ja miehille Pilvilammella nuotioillan, jossa tarjolla on makkaraa ja kahvia pullan kera. Ennakkoilmoittautumiset: Petri Uitto puh. 040 544 9777.

Hyvinvointia voi lisätä myös vapaaehtoistoiminta, joista yksi esimerkki on mieskaveritoiminta. Lue lisää: www.mieskaverit.fi. Vaasassa mieskaveritoimintaa järjestää Vaasan ensi-ja turvakoti.

www.miestenviikko.fi

Vaasan kaupungin: Terveyden edistäminen ja hyvinvointi