Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Muutoksia koti- ja laitoshoidossa sekä uusi verkkosivu altistumispaikoista

Koti- ja laitoshoidossa päivä- ja viriketoiminnat sekä liikuntapalvelut suljetaan 31.10.2020 asti, ja ikäihmisten lyhytaikaishoitoa tarjotaan vain välttämättömän hoidon tarpeeseen. Tiedottamista helpottamaan on avattu uusi verkkosivu, johon päivitetään koronaviruksen altistumispaikat Vaasassa.

– Päivä- ja viriketoiminta sekä liikuntapalvelut ovat suljettuina 31.10.2020 asti. Toimintojen henkilökunta sijoitetaan tarpeen mukaan muihin työtehtäviin. Lyhytaikaishoitoa tarjotaan vain välttämättömän hoidon tarpeessa oleville, kertoo koti- ja laitoshoidon johtaja Leif Holmlund.

Lyhytaikaishoitoon asiakkaat eivät saa tulla nuhaisena tai muissa koronaan viittaavissa oireissa. Muistipoliklinikan toimintaa ylläpidetään nykyisillä resursseilla toistaiseksi.

8.10. tiedotimme jo vierailukielloista Vaasan kaupunginsairaalan osastoille ja ikäihmisten tehostettuun palveluasumiseen ajalla 7.-31.10.2020. Ainoastaan saattohoidossa olevien luona saa vierailla sovitusti. Kotisairaala on toiminnassa 24/7.

Uusi verkkosivu altistumispaikoista Vaasassa

Verkkosivulta löydät ajantasaisen tiedon koronaviruksen altistumispaikoista Vaasassa. Listaa päivitetään säännöllisesti ja sieltä poistetaan ne paikat, joissa altistumisvaara on jo poistunut eli 14 päivää tapahtuneen jälkeen. Uusi verkkosivu löytyy osoitteesta: www.vaasa.fi/koronavirus.

Tietoa koronaviruksesta

Julkaistu: 08.10.2020