Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Sählymailat

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Nuorille helpotusta joukkuelajien peleihin

Julkaistu: 31.3.2021

Pohjanmaan koronakoordinaatioryhmä päätti 30.3., että Pohjanmaan alueella joukkueurheilussa alle 18-vuotiaat nuoret voivat pelata harjoituspelejään alueen sisällä ilman yleisöä.

Vaasan kaupungin hallinnoimissa liikuntatiloissa sekä ulkoliikuntapaikoilla on siis sallittua järjestää alle 18-vuotiaiden ottelutoimintaa ilman yleisöä. Ottelutapahtumien osallistujamäärää ei ole rajattu, mutta yleisöä ei saa paikalle tulla.

Vaasan kaupungin hallinnoimia sisäliikuntatiloja ovat urheilukeskus, urheiluhalli, Silverian liikuntatilat, Teeriniemen väestönsuoja, koulujen liikuntasalit sekä uimahalli.

Koronakoordinaatioryhmän päätös koskee pelejä Pohjanmaalla eli sairaanhoitopiirin 13 kunnan alueella. Peleihin ei saa tulla osallistujia muualta Suomesta eikä Pohjanmaan alueelta saa osallistua alueen ulkopuolisiin peleihin.

Lasten ja nuorten ryhmäharrastustoiminta on myös edelleen sallittua kaupungin liikuntatiloissa enintään kymmenen hengen osallistujamäärällä.

Aikuisten (yli 20-vuotiaat) ryhmäharrastustoiminnan keskeytys jatkuu Vaasan kaupungin hallinnoimissa liikuntatiloissa 11.4. saakka.

Pohjanmaan koronakoordinaatioryhmän tiedote