Ohita valikko
Vasa Arbiksen opiskelijoita

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Opistojen ilmoittautuminen alkaa 15.8.

Ilmoittautuminen Vaasa-opiston ja Vasa Arbiksen kursseille alkaa torstaina 15.8. klo 18.

Kurssitarjontaan voi tutustua jo etukäteen osoitteessa opistopalvelut.fi/vaasa.

Kursseille voi ilmoittautua osoitteessa opistopalvelut.fi/vaasa sekä puhelimitse Vaasa opiston ja Arbiksen palvelupisteeseen.

– Kannustamme opiskelijoita elinikäiseen oppimiseen ja haluamme olla mukana lisäämässä opiskelijoiden hyvinvointia. Kurssit tarjoavat parhaimmillaan uusia taitoja, rohkeita näkökulmia sekä raikkautta ajatuksiin, kuvailevat rehtorit Sannasirkku Autio ja Fredrik Kullberg.

Yli 600 mahdollisuutta kehittää itseään ja osaamistaan

Opistojen lukuvuoden teema ”sydän” näkyy myös kurssitarjonnassa. Tarjolla on monipuolisesti hyvinvoinnin lisäämiseen tähtääviä valmennuskursseja, kuten Vaasa-opiston Stressikoulu ja Hyvän olon ryhmä.

Liikunnassa on mahdollisuus kokeilla eri lajeja lyhyillä kursseilla. Liikkuva lauantai on Vaasa-opiston uutuuskurssi, ja Vasa Arbiksella jatkuvat MåBra-lauantait erilaisilla teemoilla. Uutuutena Arbiksella voi varata henkilökohtaisen ajan personal trainerille kuntosaliohjausta varten.

– Hyvää sydämelle tekevät myös useat kokkauskurssit. Kasvisruoat ja leipominen saavat seurakseen useita etnisiä herkkuja: opistossa on mahdollisuus valmistaa ja nauttia mm. venäläinen ja georgialainen illallinen, kertoo Vaasa-opiston Autio.

Arbiksella on tarjolla kymmenen eri kuoroa.

– Kuorossa laulaminen tekee tutkitusti hyvää, kannustaa Kullberg.

Yleisöluennoilla vieraina mm. Siegfrids ja Claeson

Opistot järjestävät tuttuun tapaan myös yleisöluentoja. Arbiksella vierailevat muun muassa Krista Siegfrids (17.9.) ja ruotsalainen Instagram-tähti Linnea Claeson (12.11.).

Vaasa-opistolla luennoivat muun muassa ilmastomyönteisen ja taloudellisen autoilun ekspertti Markku Ikonen (4.9.), psykologi Keijo Tahkokallio (1.10) sekä bluesartisti Jo’Buddy (24.10.).

Julkaistu: 12.08.2019