Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Palosaaren päiväkoti muuttaa koulun tiloihin vuonna 2024: vastaa kyselyyn ja vaikuta suunnitteluun!

Julkaistu: 26.4.2021

Palosaarelle perustetaan lähivuosina uusi kaksikielinen, seitsemän ryhmän päiväkoti entisen Palosaaren koulun tiloihin. Perheet ja alueen muut asukkaat voivat nyt vastata verkossa kyselyyn ja kertoa oman mielipiteensä toimivasta päiväkotiympäristöstä sekä päiväkodin tilojen suunnittelusta.

Projektissa on meneillään hankesuunnitteluvaihe, jossa selvitetään suunnittelun lähtökohtia.

Vastaa kyselyyn!

Kyselyssä voi vastata muun muassa kysymyksiin uuden päiväkodin piha-alueista sekä siihen, mihin asioihin perheet toivoisivat uuden päiväkodin tilojen suunnittelussa kiinnitettävän erityisesti huomiota.

Uudet tilat käyttöön vuonna 2024

Palosaaren koulurakennus toimii tällä hetkellä Vanhan Vaasan koulun väistötilana vuoden 2022 kevätlukukauden loppuun, jonka jälkeen rakennukselle ei ole tiedossa uutta käyttötarkoitusta. Muutostyöt päiväkotia varten voitaisiin siten aloittaa syksyllä 2022 ja rakennus ottaa päiväkotikäyttöön vuonna 2024.

Nykyisen Palosaaren päiväkodin vuonna 1973 rakennettu päiväkotirakennus edellyttäisi lähivuosina mittavaa ja kallista peruskorjausta, joten rakennus on päätetty purkaa ja toiminta siirtää entisen koulun tiloihin.