Tietoa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Sundomin koulua laajennetaan lähivuosina

Sundomin alakoulu tarvitsee lisätiloja, ja hanke on nyt etenemässä. Tilatarpeita selvittänyt työryhmä esittää, että koulun yhteyteen rakennetaan vähintään neljä isoa luokkahuonetta käsittävä lisärakennus. 

Sundomin koulussa oli lukuvuonna 2019-2020 oppilaita 250, kun koulun maksimioppilasmäärä on 219. Tilanpuutetta ovat viime syksystä saakka helpottaneet koulun sisäpihalla sijaitsevat erilliset tilaelementit.

– Koulu tarvitsee vähintään neljä uutta isoa luokkahuonetta. Esitämme, että koulun tiloja laajennetaan tämän suuruisella lisärakennuksella, kertoo tarveselvitystyöryhmässä mukana ollut koulutoimenjohtaja Marianne West.

Kaupunginhallitus hyväksyi Sundomin alueen työryhmän tarveselvityksen kokouksessaan 10.8.2020. Seuraavaksi kaupungin talotoimi tekee hankesuunnitelman, jossa selvitetään kaikki hankkeeseen vaikuttavat tekijät, alustava kustannusarvio ja aikataulu.

Hankesuunnitelman tekemiseen varataan aikaa noin 6-8 kuukautta ja rakennuksen suunnitteluun noin vuosi. Tavoitteena on, että lisärakennus olisi valmiina vuoden 2022 lopussa.

Julkaistu: 12.08.2020