Ohita valikko
Nainen käyttää puhelinta.

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Tietoa työnhakijoille yhdessä verkko-osoitteessa – anna palautetta testiversiosta!

Julkaistu: 21.11.2022

Olemme julkaisseet testiversion uudesta verkkosivusta, joka tarjoaa tietoa Vaasan alueen työnhakijoille yhdessä osoitteessa. Anna palautetta ja auta meitä kehittämään sivuja!

Vaasan eri työllisyyden palveluista tarjotaan tietoa työnhakijoille yhdessä verkko-osoitteessa, jonka testiversio on nyt julkaistu: https://www.vaasa.fi/asu-ja-ela/hyvinvointipalvelut/vaasan-seudun-palvelut-tyonhakijalle/.

Jotta sivuja voidaan kehittää, toivomme palautetta sekä henkilöasiakkailta että työllisyyden ekosysteemin toimijoilta eri palveluita tuottavista organisaatioista Vaasan seudulla. Vastaa palautekyselyyn tästä 15.12. mennessä.

Palautteen perusteella tehdään korjauksia jo testivaiheessa, ja isommat päivitykset toteutetaan vuoden 2023 alussa, mikäli niille on saadun palautteen perusteella tarvetta.

Palautteeseen voi vastata anonyymisti. Palautteiden käsittelystä vastaa Vaasan kaupungin hyvinvointipalveluissa toimiva Vaasan työllisyyden ekosysteemin projektipäällikkö yhdessä työllisyyden ekosysteemin projektiryhmän kanssa.

Vaasan työllisyyden ekosysteemin tavoitteena on toteuttaa alueellinen yhteistyömalli työllisyyden kokonaisvaltaiseen hoitoon. Laajempi TE-palveluiden uudistus on eduskunnan käsittelyssä ja tulossa voimaan vuoden 2025 alussa.

Lue lisää uudistuksesta:
https://www.kuntaliitto.fi/talous-ja-elinvoima/tyollisyys/te-palvelut-2024-uudistus
https://tem.fi/te-palvelut-2024-uudistus