Tietoa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko
piktogrammi

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Vaasa aloittaa kouluruuan jakamisen etäoppilaille

Vaasan kaupunki alkaa jakaa kouluruokaa sitä tarvitseville etäoppilaille ensi viikolla. Tällä viikolla vanhemmille lähetetään Wilman kautta kysely, jossa tiedustellaan, kuinka moni perhe tarvitsee kouluruokaa.

Sivistystoimenjohtaja Christina Knookala kertoo, että kouluruuan jakelu pyritään aloittamaan jo ensi viikolla, tiistaina 7.4.

– Toivomme, että perheet itse arvioivat tarkkaan, onko kouluruuan noutamiselle todellista tarvetta, vai pärjätäänkö hyvin ilman sitä. Hallituksen ohjeistus tarpeettoman liikkumisen ja sosiaalisten kontaktien välttämisestä on edelleen voimassa, ja ruokajakelu on suunnattu ensisijaisesti niille perheille, jotka sitä kipeimmin tarvitsevat, ohjeistaa Knookala.

Perheille tiedotetaan suoraan Wilman kautta

Pääsiäinen vaikuttaa jakeluun siten, että viikoilla 15 ja 16 jakelu olisi kaksi kertaa viikossa, tiistaina ja keskiviikkona. Viikosta 17 eteenpäin eli 20.4. alkaen ruokaa jaettaisiin kolme kertaa viikossa, maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Kahtena päivänä jaetaan kahden päivän ruoka-annoksia ja yhtenä päivänä yhden päivän annoksia.

Jakelu tapahtuisi klo 13-14.30 Isolahden, Keskuskoulun, Savilahden ja Variskan kouluilla sekä mahdollisesti myös Sundom skolassa.

Tiedot jakelupaikoista, ilmoittautumismenettelystä sekä muista yksityiskohdista tarkentuvat myöhemmin tällä viikolla ja niistä tiedotetaan myös suoraan koteihin Wilman kautta.

Tietoa koronaviruksesta

Julkaistu: 31.03.2020