Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Vaasan kaupungin lukiot sekä Vamia siirtyvät etäopetukseen

Julkaistu: 25.1.2021

Päivitetty: 4.2.2021

Vaasan lyseon lukio, Vasa gymnasium sekä ammatillista koulutusta tarjoava Vamia siirtyvät etäopetukseen viikon 4 alussa.

Lyseon lukion etäopetus alkaa maanantaina 25.1. ja jatkuu viikon ajan kuitenkin niin, että perjantain 29.1. koe pidetään viikko-ohjelman mukaisesti iltapäivällä.

Vamialla etäopetus alkaa tiistaina 26.1. ja jatkuu kahden viikon ajan. Lähiopetukseen palataan 8.2. Vasa gymnasium on etäopetuksessa 26.-29.1.

Lyseon lukiossa ilmeni viime viikolla kolme koronatartuntaa. Kaikki altistuneet on tavoitettu ja asetettu karanteeniin. Tartuntoja ei ole saatu lukiossa eikä toistaiseksi yhtään jatkotartuntaa ole todettu.

Lyseon lukion kanssa samassa rakennuksessa toimivassa Vasa gymnasiumissa ei ole todettu koronatartuntoja, mutta oppilaitos siirtyy varotoimenpiteenä etäopetukseen loppuviikoksi.

Vamian molemmilla kampuksilla on ilmennyt useita koronapositiivisia tapauksia. Viimeisen viikon sisällä positiivisia tartuntoja on todettu viisi. Kaikki altistuneet on kartoitettu ja asetettu karanteeniin.