Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Vaasa-livelähetys 25.11. some-kanavilla

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Vaasa-live - nuorten studio - 25.11. teemana on “Yhteisöllisyys & Opiskelijaelämä”

Vaasan kaupunki tuottaa yhteistyössä viestintätoimisto Bertills&Jung:n ja kaupungin korkeakoulujen kanssa digitaaliset kaksikieliset some-tapahtumat “Vaasa-live - nuorilta nuorille”. Vaasa-live on nuorten tuottama live-keskustelutilaisuus ja sisältää kokonaisuudessaan kolme jaksoa, jotka pidetään 5.11., 25.11. ja 9.12.

– Tavoitteena on antaa nuorille mahdollisuus nostaa esiin oma äänensä nykyisessä pandemia-tilanteessa, ja keskustella aiheista, jotka heitä mietityttävät. Jokainen jakso tarjoaa mielenkiintoisia vieraita eri aihepiireistä, kertoo Anna Bertills Bertills&Jung:sta, joka on tapahtuman järjestäjä. 

Toisessa jaksossa 25.11. teemana on “Yhteisöllisyys & Opiskelijaelämä”, ja vieraina studiossa ovat Sebastian Strandvall (VPS), Kirill Helsing (Vaasan nuorisovaltuusto, Vasa ungdomsfullmäktige), Jessica Mattila (Ritz) ja edustajat Vaasan opiskelijajäjestöistä: NUD & VAMOK.

– Koimme tärkeäksi tukea nuorille suunnattua vuorovaikutuksellista korona-ajan some-tapahtumaa. Monet Vaasaan muuttaneet opiskelijat ovat kaukana tukiverkostoistaan, ja uuden tilanteen lisäksi asuvat uudessa kaupungissa. Halusimme tarjota omat some-kanavamme tapahtuman järjestämiselle, jotta kynnys osallistumiseen olisi mahdollisimman pieni, kenelle tahansa nuorelle. Ja live-lähetykseen ovat tietysti kaikki muutkin tervetulleita, sanoo Vaasan kaupungin vs. markkinointiasiantuntija Eevamaria Paasikari. 

Ohjelmaa juontavat opiskelijat Jennica Lattunen (Vamk) ja Felicé Hendersson (Novia). 

Digitaalista tapahtumaa voi seurata Vaasan kaupungin Instagram-tilillä, sekä Facebookissa. sekä opiskelijajärjestöjen sosiaalisen median kanavissa. 

Julkaistu: 02.11.2020