Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Palosaaren kirjasto 3

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Vaasan kirjastot avautuvat vaiheittain ja siirtyvät kesäaukioloihin

Julkaistu: 18.5.2020

Vaasan kaupunginkirjaston palveluita avataan vaiheittain kesäksi 1.6. lähtien. Suuri osa kirjastoista avataan tuttujen kesäaukioloaikojen mukaisesti, jotka ovat voimassa 30.8. saakka. Kirjastoauto Rölli ei liikennöi koko kesänä.

Ensimmäisinä Vaasan kirjastoista avautuvat Pääkirjasto, Palosaaren kirjasto ja Vähänkyrön omatoimikirjasto 1.6. lähtien. Kohtaamispaikka Huudi, Suvilahden kirjasto, Variskan kirjasto ja Sundomin omatoimikirjasto avautuvat 3.6. lähtien.

Poikkeuksellisesti omatoimikirjastot eivät ole tänä kesänä avoinna silloin, kun virkailija ei ole paikalla. Myöskään kirjastoauto Rölli ei liikennöi koko kesänä.

–Näiden yksiköiden aukioloissa on päädytty rajoitustoimenpiteisiin niin, että asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus voidaan taata, kertoo palvelupäällikkö Anna Pakka.

Osaan kirjaston palveluita, kuten asiakastietokoneiden ja kopiokoneiden käyttöön tai kirjaston tiloissa oleskeluun on tulossa rajoituksia tai muutoksia. Näistä tiedotetaan erikseen ennen avaamista kirjaston verkkosivuilla.

Voit tarkistaa oman kirjastosi aukeamispäivän ja kesän aukioloajat Vaasan kaupunginkirjaston sivuilta osoitteesta https://kirjasto.vaasa.fi/aukioloajat?culture=fi.