Ohita valikko
Humanophones kuoron jäsenet

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Vaasan Kuorofestivaali alkaa torstaina

Vaasan Kuorofestivaali tarjoaa jälleen monipuolista ohjelmaa musiikin ystäville 16.-19.5.2019. Pääesiintyjiä ovat Humanophones Ranskasta, Double Date USAsta, Cantores Minores ja Philomela. Lapsille on tarjolla Tuhkimo-ooppera.

Konsertteja on ympäri Vaasaa, mm. kaupungintalolla, Ritzissä ja kirkoissa. Kuoroja käy esiintymässä myös palvelutaloissa, Onkilahden yhtenäiskoulussa ja vankilassa sekä Mustasaaressa, Maalahdessa, Korsnäsissä ja Kristiinankaupungissa.

Ilmaisia pop up -konsertteja pääsee kuulemaan Espenin, pääkirjaston ja Arbiksen lisäksi lukuisissa ravintoloissa eri puolilla kaupunkia. Non stop -konsertit ovat niin ikään maksuttomia ja niitä järjestetään perjantaina pääkirjaston Draama-salissa sekä lauantaina kulttuuritalo Fannyssa.

Festivaalin koko ohjelmistoon voi tutustua nettisivulla www.vaasachoirfestival.fi, josta löytyy myös tiedot myynnissä olevista lippupaketeista.

Lippuja voi ostaa NetTicketistä, Studio Ticketistä sekä NetTicketin kaikista lipunmyyntipisteistä ympäri maan. Festivaalin aikana lippuja voi ostaa festivaalin kansliasta kaupungintalolta. Lipun voi ostaa myös konserttipaikan ovelta tunti ennen konsertin alkua.

Käsiohjelman voi hakea mm. näistä paikoista: Vaasan kaupungin kirjastot ja museot, Vaasa-opisto, Arbis, Kansalaisinfo, Visit Vaasa, Studio Ticket, Prisma Vaasa, Sokos Hotel Royal Vaasa, Sokos Hotel Vaakuna, Brasserie & Bar Fondis ja Vaasan kaupungintalo.

Kuva: Humanophones

Julkaistu: 14.05.2019