Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Artikkelin kategoriat: Vaasan lyseon lukio

Vaasan lyseon lukio palaa lähiopetukseen 2.11.2020

Hyvä lyseon opiskelija

Vaasan lyseon lukio palaa lähiopetukseen maanantaina 2.11. Kaikki ikäluokat palaavat lähiopetukseen. Paluu lähiopetukseen on tullut mahdolliseksi onnistuneiden koronan vastaisten toimien vuoksi.

Jotta tilanne pysyisi jatkossakin hyvänä, ohjeistetaan seuraavaavasti: Oppilaitokseen tullessasi desifioi kätesi sisääntuloauloihin hankituissa käsidesiautomaateissa. Päivän aikana käytä sisätiloissa maskia. Vaihda maski päivän aikana aina tarpeen mukaan. Ruokailussa noudata porrastettuja ruokailuvuoroja, jotta vältymme tarpeettomalta tungokselta. Ruokailuun mennään, kun tuntia pitävä opettaja ilmoittaa. Pidä etäisyyksisä mahdollisuuksien mukaan.

Olemme myös jakaneet suuria ryhmiä, mutta tilojen ja opettajaresurssien rajallisuuden vuoksi suuria ryhmiä vielä on. Olemme myös ottaneet juhlasalit opetuskäyttöön, jolloin etäisyyksien pitäminen on helpompaa.

Pidedetään yhdessä omalta osaltamme huoli siitä, että epidemia pysyy nyt ja jatkossa poissa oppilaitoksestamme ja Vaasasta. Siis: desifioi kätesi, käytä maskia ja pidä etäisyyksiä mahdollisuuksien mukaan. Älä tule sairaana kouluun vaan jää kotiin matalalla kynnyksellä.

On hienoa nähdä teidät kaikki taas kauniilla historiallisella kampuksellamme.

Tervetuloa

rehtori Jaakko Perttu

Julkaistu: 27.10.2020