Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Takaisin etusivulle Etusivulle
Lauluja äidille | Vaasan kaupunginteatteri

Artikkelin kategoriat: Ajankohtaista Vaasan kaupunginteatteri

Vaasan teattereiden yhteinen Lauluja äidille –konsertti juhlistaa äitejä toukokuussa

Julkaistu: 20.4.2021

Päivitetty: 22.4.2021

Vaasan kaupunginteatterin ja Wasa Teaterin yhteistuotantona toteutettava äitienpäiväkonsertti esitetään toukokuussa verkossa. Teattereiden näyttelijät tulkitsevat konsertissa tunnettuja kappaleita äitien kunniaksi.

Vaasan kaupunginteatterin ja Wasa Teaterin yhteisessä äitienpäiväkonsetissa kuullaan upeita tulkintoja molemmilla kotimaisilla sekä myös muilla kielillä. Konsertin juontavat Vaasan kaupunginteatterin näyttelijä Oiva Nuojua sekä Wasa Teaterin näyttelijä Carola Sarén. Orkesteria johtavat kapellimestarit Sauli Perälä ja Ralf Nyqvist. Konsertissa laulavat Vaasan kaupunginteatterin näyttelijät Juha Ekola, Timo Luoma, Sarah Nedergård, Sonja Silvander, Terhi Suorlahti, Jukka Wennström ja Ulla Väätäinen sekä Wasa Teaterin näyttelijät Johan Aspelin, Jonas Bergqvist, Lina Ekblad, Maria Udd, Markus Lytts ja Tove Qvickström.

Äitienpäiväkonsertti oli alun perin tarkoitus esittää molemmissa teattereissa, mutta vallitsevien rajoitusten vuoksi konsertti tuodaan toukokuussa ihmisten luo. Lauluja äidille – Sånger till mamma on katsottavissa molempien teattereiden YouTube-kanavilla 7. toukokuuta klo 18.00 alkaen ja katseluaikaa on aina 16. toukokuuta klo 23.59 saakka. Konsertti on maksuton ja sen kesto on noin tunti ilman väliaikaa.

Lauluja äidille | Vaasan kaupunginteatteri
Äitienpäiväkonsertin juontavat Wasa Teaterin näyttelijä Carola Sarén (vas.) sekä Vaasan kaupunginteatterin näyttelijä Oiva Nuojua. Kuva: Frank A. Unger

LÄS ARTIKELN PÅ SVENSKA