Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Vaasassa järjestetään Game On Counter-Strike: Global Offensive -turnaus

Vaasassa kisataan marras- ja joulukuussa 16-29-vuotiaiden e-urheiluturnaus Counter-Strike: Global Offensive -pelissä. Finaalit pelataan livenä Vaasassa.

Turnaus on suunnattu 16-29-vuotiaille toisen asteen opiskelijoille. Turnaukseen osallistumisen edellytyksenä on, että joukkueen pelaajat ovat opiskelijana jossain Pohjanmaan alueen toisen asteen oppilaitoksessa, ja joukkueen voi myös koota eri koulujen opiskelijoista.

Turnauksen järjestelyistä ja ylläpidosta vastaavat Wasa e-sports ry sekä Vaasan kaupungin nuorisopalvelut.

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) on taktinen ensimmäisen persoonan ammuntapeli ja yksi suosituimmista elektronisen urheilun peleistä. Turnaus pelataan noudattaen SEUL ry:n virallisia sääntöjä Counter-Strike: Global Offensive –pelille.

Nappaa Pohjanmaan mestaruus, ilmoittaudu mukaan!

Turnaukseen pääsee mukaan 32 joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoa ilmoittautumisesta Discord-palvelussa. Karsintapäivät ovat 27. ja 28.11. Molemmista karsintapäivistä kaksi parasta joukkuetta etenee semifinaaleihin.

Semifinaalit ja finaaliottelu pelataan livenä Vaasassa 12.12.2020. Turnauspelejä kommentoivat Wasa esports ry:n Jere Byman sekä tubettaja Matukka Twitch-palvelussa.

Julkaistu: 12.11.2020