Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Nainen kirjoittaa tietokoneella

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Vammaisten henkilökohtaisen budjetoinnin hankkeen käynnistystilaisuus 26.1.

Julkaistu: 14.1.2021

Tilaisuudessa esitellään ”Omannäköistä elämää” – hanke, jossa kehitetään henkilökohtaisen budjetoinnin paikallista järjestämistapaa vammaisille henkilöille. Tilaisuus toteutetaan Teams-verkkotapahtumana 26.1.2021 klo 13.30-15.30.

Tilaisuudessa ovat mukana sosiaali- ja terveystoimen johtaja Jukka Kentala sekä sosiaalityön ja perhepalveluiden tulosaluejohtaja Erkki Penttinen Vaasan kaupungilta. Lisäksi kuulemme puheenvuorot projektikoordinaattori Iiro Toikalta Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta (THL) sekä kehittämispäällikkö Petteri Kukkaniemeltä Kehitysvammaisten palvelusäätiöstä. Tilaisuuden vetäjänä toimii projektipäällikkö Jessica Nygård.

– Omannäköistä elämää -hankkeessa tullaan kartoittamaan laajasti eri kohderyhmien tarpeita ja kokemuksia, sekä vammaispalveluissa tunnistettuja kehittämistarpeita. HB-hanke on erinomainen tilaisuus aidosti vaikuttaa tulevaisuuden vammaispalveluihin, kertoo kehittämispäällikkö Tatu Karppinen.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille kiinnostuneille avoin. Mukaan toivotaan osallistuvan erityisesti vammaisia henkilöitä. Ilmoittautua voi osoitteessa vaasa.fi/omannakoistaelamaa 22.1. asti.

Tervetuloa!