Ohita valikko
Lapset pukevat päiväkodissa

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Varhaiskasvatuksen hoitoaikojen ilmoittamisen sovellus päivittyy

Julkaistu: 17.12.2021

Vaasan kaupungin varhaiskasvatuksen käytössä oleva hoitoaikojen ilmoittamiseen tarkoitettu sovellus TietoEdu päivittyy viikon 50 aikana (13.-19.12.). Päivityksen jälkeen sovellus on nimeltään Edlevo.

Päivityksen myötä vanhempien käytössä oleva sovellus saa pienen päivityksen ulkoasuun, ja kaikessa varhaiskasvatuksen viestinnässä viitataan jatkossa Edlevoon TietoEdun sijasta. Sovelluksen sisältö ei muutu päivityksen myötä.

Päivitys julkaistaan sekä nykyisille käyttäjille että uusille käyttäjille Apple App Store (iOS) ja Google Play Store (Android) sovelluskauppoihin.

Mobiilisovelluksen päivitys ei vaikuta selainversion käyttöön eli aikaisempi selainversion osoite xx toimii myös jatkossa.

Käyttäjiltä vaadittavat toimenpiteet:

1. Huoltajat, joilla on jo käytössään sovellus:

Huoltajat, jotka ovat jo ladanneet sovelluksen, saavat päivityksen. Huoltajan tulee tehdä päivitys manuaalisesti tai automaattisesti (jos huoltaja on määrittänyt automaattiset sovelluspäivitykset matkapuhelimeen). Sovelluksen sisältö ei muutu päivityksen myötä, ainoastaan sovelluksen ulkoasussa tulee näkyviin uusi tuotteen nimi ja tuotekuvake.

2. Huoltajat, jotka eivät vielä ole aktivoineet sovellusta (uudet käyttäjät):

Uudet käyttäjät, jotka haluavat ladata sovelluksen, löytävät sen kuukauden ajan sekä Tieto Edu- että Edlevo-nimellä. Siirtymäajan jälkeen sovellus löytyy sovelluskaupasta Edlevo–nimellä.