Ohita valikko
Tulppaanit

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Veteraaneille ilmaisia taksimatkoja

Rintamaveteraanit saavat kotona asumista tukevien palveluiden perusteella määrärahaa, josta myönnetään veteraaneille yksilöllisiä taksimatkoja. Kuljetusetu on heti voimassa ja jatkuu lokakuun 2019 loppuun saakka.

– Vaasassa on noin 100 tähän palveluun oikeutettua veteraania. Näitä yksilöllisiä taksimatkoja veteraanit käyttävät virkistykseen, hymyilee kotihoidon johtaja Paula Olin.

Jokaiselle kuljetuspalveluun oikeutetulle veteraanille lähetetään kirjeitse tieto uudesta edusta. Kotihoidon johtaja Paula Olin koordinoi ja seuraa veteraanien taksikyytien käyttöä omalta osaltaan.

Rahaa ei kuljetuksen aikana tarvita

Matka tilataan Invataksi Niemi Ky:ltä puhelinnumerosta 06 315 5771. Tilausta tehdessä asiakas kertoo, tarvitseeko hän invataksin vai tavallisen taksin. Asiakkaan tulee myös kertoa, että kyseessä on veteraanien määrärahoista myönnetty taksimatka.

– Invataksi Niemen kanssa on sovittu, että kuittiin kirjataan reitti ja veteraanin nimi. Rahaa ei kuljetuksen aikana tarvita, sillä Invataksi Niemeltä kuitti lähetetään suoraan Sauli Lassilalle, joka on Vaasan rintama- ja sotaveteraanit ry:n toiminnanjohtaja, kertoo Olin käytännönjärjestelyistä.

Julkaistu: 10.06.2019