Tietoa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Vuoden 2019 Lucia-mummo -ehdokkaita hemmoteltiin

Vaasan Lucia-mummo 2019 -ehdokkaat olivat hemmoteltavina ja valokuvattavina 14.11. Vamian Studio Parcos Kauneussalongissa. Parturi-kampaaja- ja kosmetologiopiskelijat tekivät ehdokkaille hienot kampaukset ja meikit. Esa Siltaloppi Media valokuvasi ehdokkaat äänestystä varten.

Vaasan Lucia-mummo 2019 valitaan kahdeksan ehdokkaan joukosta. Ehdokkaat ovat tänä vuonna Ikäkeskuksen korttelikerhoissa kävijöitä. Korttelikerhot on tarkoitettu kotona asuville 65 vuotta täyttäneille.

Hyvän mielen tapahtuma

Yksi ehdokkaista on Kyllikki Kypärä, jonka mielestä hemmottelu tuntuu kivalta, kun siihen harvoin pääsee.

– Askartelut ja monet keskustelut ovat korttelikerhoissa todella mukavia, Kypärä kertoo.

Kypärää olivat hemmottelemassa kosmetologiopiskelijat Salla Lillsund ja Annika Vaksila. Lillsund kertoo Lucia-mummo –ehdokkaiden hemmottelun olevan mukavaa vaihtelua perusasiakaspalveluun. Vaksila on todella iloinen, että tällaista hemmottelua järjestetään.

– Tämä on mukavaa kaikille, jotka ovat tässä mukana, Vaksila iloitsee.

Eila Ilola on myös yksi ehdokkaista, ja hänen mielestään parasta korttelikerhoissa on yhdessä oleminen sekä keskustelut.

– Myös ohjaajat ovat todella mukavia, kiittelee Ilola.

Parturi-kampaajaopiskelijat Milli Pitkäranta ja Aisha Touray laittavat kampauksen Ilolalle. Myös Pitkärannan mielestä on mukavaa ja vaihtelevaa, kun saa eri-ikäisiä asiakkaita hoidettavaksi.

– Tuntuu todella mukavalta, kun Lucia-mummo –ehdokkaille järjestettiin hemmottelupäivä, Touray hymyilee.

Anna äänesi keskiviikosta 20.11. alkaen

Lucia-mummo –ehdokkaita 2019 voi äänestää ke 20.11. – to 5.12. klo 16 mennessä Vaasan Lucia-Mummo Facebook-sivulla ja Vaasan kaupungin nettisivuilla www.vaasa.fi. Äänestää voi myös pääkirjastossa, Ruukinkartanossa ja Vuorikeskuksessa.

Monen mielestä on vaikea päättää ketä äänestää, koska perinteisesti kaikki ehdokkaat ovat ihania.

Lucia-mummo valitaan jo kuudetta kertaa

– Ehdokkaiksi tulevat ovat rohkeita ”heittäytyjiä” ja aktiivisesti omasta hyvinvoinnistaan huolehtivia. Lucia-mummojen hemmotteluhetki tuo valoa pimeyteen sekä iloa ja kauneutta ikäihmisten arkeen. Tämä tapahtuma yhdistää vanhat ja nuoret, hymyilee viriketoiminnan ohjaaja Johanna Rapo.

Ehdokkaille tarjottiin hemmottelun ohella myös kyyditykset sekä lounas Vamialla.

– Yksi ihanimmista asioista Lucia-mummo –tapahtumassa on useiden eri tahojen todella hieno yhteistyö. Tätä on niin mukava tehdä, kehuu Rapo.

Julkaistu: 14.11.2019