Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Präntöön Helmen sisäpiha

Präntöön Helmi

Präntöön Helmessä on neljä pienkotia: Koralli, Simpukka, Lumme ja Kaisla, joissa on yhteensä 60 asuntoa. Asuntomme ovat 25 m² kokoisia ja jokaisessa on oma kylpyhuone. Asukkaat kalustavat ja sisustavat oman huoneen makunsa mukaan omilla huonekaluillaan ja tavaroillaan, sänky ja patja ovat huoneessa jo valmiina. Lisäksi asukkaidemme käytössä on yhteiset ruokailu-, oleskelu- ja saunatilat, kuntosali, parvekkeet sekä ulkoilualue.

Koronavirus-tilanteen vaikutukset

 

Kaikki korona-tilanteeseen liittyvät uutiset.

Yleistä tietoa toiminnasta

Pienkodeissamme hoitohenkilökunnan apu on saatavilla ympäri vuorokauden. Tavoitteenamme on, että asuminen on turvallista ja omatoimista. Jokaisella asukkaalla on vastuuhoitaja, joka toimii yhteistyössä omaisten ja eri ammattilaisten kanssa ohjaten ja neuvoen. Asukkaan ja hänen omaistensa kanssa laadimme hyvinvointisuunnitelman, joka pohjautuu mm. itsenäisen toimintakyvyn vahvistamiseen, osallisuuteen sekä itsemääräämisoikeuteen.

Asunnostaan asukas maksaa vuokraa. Valmistamme päivittäiset lämpimät ateriat palvelutalon omassa keittiössä, aamu- ja iltapalat pienkodeissa.

Präntöön Helmi on kaksikielinen palveluasumisen yksikkö, jonka asukkaat SAS-työryhmä valitsee.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

  • Kaisla 040 846 3870

  • Lumme 040 085 2675

  • Simpukka 040 085 2635

  • Koralli 040 846 3449

  • Yksikönjohtaja Marjo Suutari 040 745 2490