Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Ikäkeskuksen kuntosali

Liikuntapalvelut ikäihmisille

Ryhmämme ovat suunnattu kotona asuville yli 65-vuotiaille vaasalaisille, joiden fyysinen, psyykkinen tai sosiaalinen toimintakyky on alentunut tai vaarassa alentua. Toiminnalla tuemme kotona asuvia ikäihmisiä sekä heidän omaisiaan. Tavoitteenamme on asiakkaan toimintakyvyn säilyttäminen ja parantaminen sekä kotona asumisen tukeminen.

Toimintamme on ryhmätoimintaa, tasapaino- ja toimintakykyharjoittelua kuntosalilla sekä vesivoimisteluryhmiä. Ryhmissämme on ohjaaja paikalla ja ryhmäkäynnit pidetään kerran viikossa sovittuna aikana. Kuntosalit sijaitsevat Vuorikadulla ja Tammikaivontiellä. Vesivoimistelutila Tammikaivontiellä. Ryhmiimme hakeudutaan omatoimisesti hakulomakkeella, liikuntaneuvonnan kautta tai toisen tahon lähettämänä. Kartoitamme asiakkaan soveltuvuuden esitietojen, toimintakykytestien ja valintakriteerien perusteella. Palvelumme on maksullista.

Ryhmätoiminnan lisäksi ikäihmisillä on mahdollisuus maksuttomaan yksilölliseen liikuntaneuvontaan. Liikuntaneuvonnassa ohjaamme ja opastamme asiakasta omasta kunnostaan huolehtimiseen sekä annamme tietoa kaupungin liikuntamahdollisuuksista.

Hakulomake liikuntapalvelun toimintaan_(pdf)

Hakulomakkeen voit hakea myös: Ikäkeskuksen toimipisteistä (Tammikaivontieltä ja Vuorikadulta), terveysasemilta ja kansalaisinfosta (pääkirjasto).

Ikäkeskuksen liikuntapalveluihin on jatkuva haku.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Puhelinnumerot:

  • Liikuntaneuvonta: 040 747 3904

  • Vuorikeskuksen kuntosali: 040 832 9442, 040 170 2027

  • Tammikartanon kuntosali ja vesivoimistelu: 040 747 3904