Tietoa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko
Askartelua Helmen Hetkessä

Seniorikerho Helmen Hetki

Helmen Hetkessä on ikäihmisille monenlaista ohjelmaa kuten bingohetkiä, musisointia, teemapäiviä ja liikuntaa. Palvelu on maksuton ja toimii ajanvarauksella.

Helmen Hetki on avoinna maanantaista torstaihin klo 10-14. Seniorikerho toimii ajanvarauksella palvelutalo Präntöön Helmessä. Omaishoitajat voivat tuoda puolisonsa Helmen Hetkeen, esimerkiksi asioiden hoitamisen ajaksi. Palvelu on asiakkaille maksuton.

Jokainen Helmen Hetken asiakas on seniorikerhossa yhdessä Vamian opiskelijan kanssa. Opiskelija tulee asiakasta vastaan ulkoportille ja saattaa hänet kotimatkalle. Tarvittaessa kotihoito tilaa etukäteen asiakkaalle kyydit Helmen Hetkeen.

Seniorikerhosta löytyvät kuntoiluhuone ja hoitola, jossa asiakkaille voidaan tehdä esimerkiksi pieniä kampauksia tai käsihoitoja. Asiakkaat huomioidaan yksilöinä ja toimintaa rakennetaan heidän toiveidensa mukaisesti.

Helmen Hetkessä voi myös ruokailla ja kahvitella maksua vastaan. Lounaan hinta on 7 euroa, kahvin 1,20 euroa. Kahvin ja pullan yhteishinta on 2,20 euroa.

Helmen Hetken tilat kalusteineen tarjoaa koti- ja laitoshoito. Seniorikerhon toiminnan suunnittelevat ja toteuttavat Vamian opiskelijat yhdessä opettajien kanssa.

Kuinka otan palvelun käyttöön

Nettiajanvarausta varten asiakkaalla tai varaajalla tulee olla sähköpostiosoite. Sähköpostiin tulee varausvahvistus ja linkki, jonka kautta muutokset ja peruutukset voi varaaja hoitaa itse.

Soita ja varaa aika ma-to klo 10-14 puh. 040 645 8656 tai varaa aika netissä tästä. Ajanvarauksia ja muutoksia voi netin kautta tehdä vuorokausi (24h) ennen haluttua tai varattua aikaa.

 

Teemaviikot

JAKSO 1

vko 33 liikunta- ja tanssiviikko

vko 34 luontoviikko

vko 35 hyvinvointi- ja terveysviikko

vko 36 peliviikko

vko 37 urheiluviikko

vko 38 ilmasto- ja rauhanviikko

vko 39 taideviikko

vko 40 vanhustenpäivä ja -viikko

vko 41 Aleksis Kiven ja kirjallisuuden viikko

JAKSO 2 (maanantaisin hiusalan opiskelijat paikalla)

vko 43 YK ja kansainvälisyys

vko 44 Hyvinvointiteknologian viikko

vko 45 Ruotsalaisuuden viikko ja isänpäivä

vko 46 Diabetes- ja terveysviikko

vko 47 Mielenterveysviikko

vko 48 Lapsi- ja ystäväviikko

vko 49 Itsenäinen Suomi -viikko

vko 50 Lucia-viikko

vko 51 Jouluviikko

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

  • Präntöön Helmi / Marjo Suutari 040 745 2490

  • Vamia / Marjut Töyli 0400 991 942