Ohita valikko

Purohovi

Purohovi tuottaa sekä tehostettua että tuettua palveluasumista kehitysvammaisille henkilöille. Yksikössä on 16 asukaspaikkaa, joista 12 paikkaa on ryhmäasumisen puolella ja neljä paikkaa on tuettua asumista omissa erillisissä asunnoissa.

Purohovi on suunniteltu varta vasten käyttöömme. Tilat ovat esteettömät ja toimimme yhdessä tasossa. Sijainti on rauhallisella asuinalueella ja läheltä löytyy hyviä ulkoilumahdollisuuksia, kauppoja, terveyskeskus ja apteekki. Oma piha kesäkeittiöineen, marjapensaineen ja omenapuineen tuo kodikkuutta pihapiiriin.

Toiminta-ajatuksena on tukea henkilöä tasa-arvoiseen elämään monipuolisten ja yksilöllisten palvelujen avulla kohti turvallista ja mahdollisimman itsenäistä asumista. Huomioimme asukkaat yksilönä ja jokainen saa tarvitsemansa tuen, avun ja ohjauksen omien tarpeidensa pohjalta. Jokainen asukas on vahvasti osallisena omassa elämässään.

Purohovissa eletään normaalia arkea, johon kuuluu mm. kodin askareet ja yhdessäolo. Myös harrastukset, matkat ja yhteydet läheisiin ja tuttaviin sekä erilaisiin tapahtumiin osallistuminen ovat osa meidän elämää.

Henkilökuntaan kuuluu johtava ohjaaja sekä 11 hoitajaa. Kodissa työskennellään kolmivuorotyössä.

Purohovilla on sivut facebookissa: https://www.facebook.com/purohovi/