Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Kuntoilu

Kuntoutuspalvelut

Lääkinnällinen kuntoutus auttaa kuntoutujaa parantamaan ja ylläpitämään omaa fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyään auttamalla kuntoutujaa hankkimaan välineitä elämäntilanteiden hallintaan, kykyjä päivittäisiin toimintoihin ja tarjoamalla apuvälinepalveluita. Kuntoutuspalvelut antaa potilaille ja ammattihenkilöille asiantuntijapalveluita fysio-, toiminta- ja puheterapian aloilla. Kuntoutuspalveluissa toimii myös kaksi neuvolapsykologia.

Poikkeustilan vaikutukset Neliapilan toimintaan

Pyrimme suojelemaan riskiryhmässä olevia asiakkaitamme seuraavin tavoin:

  1. Saavuthan paikalle aina terveenä! Lievissäkin oireissa varattu vastaanottoaika tulee siirtää puhelimitse. Henkilökuntakin saapuu töihin ainoastaan terveenä.
  2. Saavuthan vastaanotolle vain välttämättömän saattajan kanssa.
  3. Muistathan hyvän käsihygienian niin saapuessa kuin lähtiessäkin. Vastaanotoilla on käsienpesumahdollisuus ja käsidesiä. Henkilökuntamme toimii samalla tavalla.
  4. Jos syystä tai toisesta kuitenkin yskittää tai aivastuttaa, teethän sen peittäen kasvosi hihaan.
  5. Olemme myös tehostaneet siivoustamme asiakkaiden ja henkilökunnan suojelemiseksi.
  6. Vältämme lähikontaktia niiltä osin, mitä asiakkaan hoito ja tutkiminen sen mahdollistavat. Jos olet epävarma kannattaako hakeutua vastaanotolle, suosittelemme soittamaan ajanvaraukseen. Henkilökuntamme kartoittavat tilanteen ja antavat toimintaohjeet.
  7. Muuttuvat tilanteet aiheuttavat henkilökunnallemme nyt tavallista enemmän äkillisiäkin työtehtävien muutoksia ja poissaoloja. Ethän pahastu, jos joudumme siirtämään vastaanottoaikaasi

Kiitos ymmärryksestänne varotoimenpiteitä kohtaan!