Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Kestävä kehitys

Varhaisen tuen perhetyö Peppi

Teemme varhaisen tuen perhetyötä yhdessä perheen kanssa arkipäivän tilanteissa, jotka perhe itse kokee haasteellisiksi. Ota meihin yhteyttä lapsiperheen arkeen liittyvissä pulmatilanteissa, joihin kaipaat neuvoja tai tukea.

Varhaisen tuen perhetyö PEPPI on tarkoitettu vaasalaisille lapsiperheille, joilla ei ole sosiaalihuollon tai lastensuojelun asiakkuutta. Palvelumme on luottamuksellista ja maksutonta.

Yhteydenotto perhetyöhön ei velvoita tai sido perhettä mihinkään. Palvelua voit saada pääsääntöisesti kolmen kuukauden ajan.

Tukea arjen asioissa

Kysymysten ei tarvitse olla isoja. Pienillekin pulmille löytyy aikaa! Autamme esimerkiksi, kun

  • lapsen päivärytmi on kadoksissa
  • lapsen tunteiden ilmaisu huolettaa
  • lapsi on mustasukkainen vauvalle
  • teini-ikäisen käytös ihmetyttää
  • tarvitset tukea vanhemmuuteen

Voimme tavata perheen esimerkiksi kotona, neuvolassa, kahvilassa, lapsen päivähoitopaikassa, tai leikkipuistossa. Halutessaan perhe voi tulla tapaamaan perheohjaajaa myös toimistolle tai tapaaminen voidaan järjestää videoyhteydellä

Annamme tukea vanhemmuuteen kuuntelemalla ja vahvistamalla vanhemman roolia. Voimme olla tarvittaessa myös mukana hankalassa tilanteessa antamalla käytännön ehdotuksia, mitä keinoja perhe voisi kokeilla eri tilanteissa.

Tukemisen tavoista sovimme aina yhdessä.

Löydät meidät myös Instagramista.

 

Chat-palvelu on avoinna tiistaisin ja perjantaisin

Chatin kautta voit kysyä nimettömänä yleisiä ohjeita ja neuvoja lapsiperheen arkisiin asioihin. Yhteydenottosi ei muodosta sosiaalityön asiakkuutta.

Chat on avoinna tiistaisin ja perjantaisin klo 13-15.

Kysymyksiisi vastaavat perhetyön ammattilaiset. Aloitamme palvelun ensin suomeksi ja myöhemmin ruotsiksi.

Ethän kirjoita chatiin sosiaaliturvatunnustasi, muita henkilötietojasi tai muita salassa pidettäviä tietoja. Huomioithan, että chatin kautta ei voi varata aikaa, jättää hakemusta tai kysyä henkilökohtaisista päätöksistä.

Chatin kautta käytyjä keskusteluja ei tallenneta. Palvelun käyttöön liittyvät nimettömät tiedot (esimerkiksi asiointimäärät ja yhteydenottojen syyt) tallennetaan tilastointia ja palvelun kehittämistä varten.

Ota yhteyttä

Varhaisen tuen perhetyön chat palvelee tiistaisin ja perjantaisin klo 13-15.

Puhelimitse

  • Rakennus 8, 1. krs Tammikaivontie 4, Vaasa