Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Koronaviruksen altistumispaikat Vaasassa

Vaasan kaupungin varautumisen johtoryhmä on päättänyt kokouksessaan 4.10.2021 luopua julkisten koronaviruksen altistumispaikkojen ilmoittamisesta.

Vaasan kaupunkina tiedotimme vain niistä julkisista altistumispaikoista, joissa altistuneita ei voida jäljittää henkilökohtaisesti, eli emme tienneet, ketkä olivat olleet samaan aikaan kyseisessä paikassa. Niistä altistumispaikoista, joissa kaikki altistuneet ovat tiedossa ja tavoitettu, kukin organisaatio huolehtii itse.

Tässä listauksessa olivat ne tiedot, jotka ovat Vaasan kaupungin jäljitystiimin tiedossa ja varmistettuja. Listalta poistettiin arkisin ne paikat, joiden altistumisvaarasta on kulunut yli 14 päivää. Tärkeintä on muistaa maskin käyttö kaikissa julkisissa tiloissa. Muista käyttää myös koronavilkku-sovellusta.

Sivu päivitetty 4.10.2021:

Vaasan kaupungin varautumisen johtoryhmä on päättänyt kokouksessaan 4.10.2021 luopua julkisten koronaviruksen altistumispaikkojen ilmoittamisesta. Altistumispaikkoja tulee tällä hetkellä aika vähän, ja vaasalaisia halutaan enemmän kannustaa koronarokotuksien ottamiseen.

Sivua pidetään vielä jonkin aikaa näkyvissä, myöhemmin sivu poistetaan käytöstä.