Ohita valikko

TaiKonilla tapahtuu

TaiKonilla on lasten ja nuorten esityksiä ja näyttelyitä sekä lastenkulttuuritapahtumia ympäri vuoden. Tervetuloa!

Taiteen perusopetus Vaasassa täyttää 30 vuotta. Juhlistamme 30-vuotisjuhlavuotta eri tapahtumien, esitysten ja näyttelyiden merkeissä. Tässä on tulevia tapahtumiamme:

 • Kaveriviikko ma 12.9. – pe 16.9.
  Kaikkien TaiKonin alakouluikäisten taiteenharrastajien on mahdollisuus kutsua yksi kaveri mukaan omalle kokoontumiskerralleen viikolla 37. Kaveriviikkoa vietetään kaikkien taiteenlajien perusopetustason ryhmissä. Yhteistä iloa taideharrastuksesta!
 • VIIVA ELÄÄ! -piirustusnäyttely ti 11.10.– pe 4.11.
  Taideyhdistyksen piirustuskoulu perustettiin 80-vuotta sitten vuonna 1942. Koulu siirtyi kaupungin ylläpitämäksi ja osaksi taiteen perusopetusta vuonna 1992. Siitä sai alkunsa TaiKonin visuaalinen opetus! Juhlan kunniaksi Vaasan Taideyhdistys on järjestänyt piirustuskilpailun, jonka tuotoksia saamme nähtäväksemme toimitiloihimme Kasarmilla. Lue lisää Vaasan Taideyhdistyksestä ja piirustuskilpailusta täältä 
 • VALO – LJUS -tapahtuma su 20.11. klo 16.30 alkaen
  TaiKon järjestää YK:n lapsen oikeuksien päivän kunniaksi VALO – LJUS -tapahtuman. Se alkaa klo 16.30 TaiKonin pihassa Vaasan kasarmialueella media- ja sirkustaiteen esityksillä. Tapahtuma jatkuu klo 17 valoparaatilla, joka päättyy Vaasan torille. Paraatissa nähdään kuvataide- ja käsityöoppilaiden valoteoksia ja torilla voi seurata teatteri- ja tanssioppilaiden esityksiä.

  Tapahtuma tuo valoa ja lämpöä pimeään marraskuun iltaan. Tule jakamaan yhteinen tunnelmallinen hetkemme! Tapahtuma on avoin kaikille ja se on osa LÄTÄKKÖ-lasten kulttuuriviikkoja 18.10. – 20.11.2022. 

 

 

Ota yhteyttä