Ohita valikko
Nostalgia-musikaali

Kulttuurinen nuorisotyö

Kulttuurinen nuorisotyö tarjoaa mielekkyyttä elämään sekä mahdollisuuksia itseilmaisuun, harrastamiseen ja oman identiteetin muodostamiseen.

Kulttuurisen nuorisotyön lähtökohtana on yhteisen toiminnan kautta tapahtuva nuorten yhteishengen ja vuorovaikutuksen parantaminen sekä yhteisöllisyyteen oppiminen.

Vaasassa kulttuuriseen nuorisotyöhön kuuluu monenlaista toimintaa ja tapahtumia: bändi- ja musiikkitoimintaa, keikkoja, leirejä, retkiä, teatteria, taidetta ja skeittausta.

 

Nuorisopalveluiden tapahtumat ja harrastetoiminta

Lisätietoa Vaasan alueella järjestettävästä harrastetoiminnasta saat osoitteesta www.vaasa.fi/nuorten-liikuntaryhmat tai nuorten tieto- ja neuvontapalvelu Reimarista. Seuraa tapahtumatoiminnan ilmoittelua nuorisopalveluiden Facebookissa ja Instagramissa.

Vaikuta tapahtumatarjontaan

Puuttuuko Vaasasta jokin tapahtuma? Onko sinulla huippuhyvä idea tai visio tapahtumasta tai haluaisitko jonkun tietyn artistin esiintymään Vaasaan? Mitä haluaisit harrastaa, kokea tai itse järjestää? Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa! Ehdota tapahtumaa tai kerro toiveesi nuorisopalveluiden tapahtumatuotannolle.

Hae avustusta omaehtoiseen toimintaan

Nuorisovaltuusto myöntää avustuksia nuorten omaehtoiseen toimintaan. Kyseessä voi olla projekti, tilaisuus (esim. teemapäivä) tai tapahtuma. Avustusta voi myös hakea pienryhmien harrastustoiminnan mahdollistamiseksi tai osarahoitukseksi suurempaan projektiin. Lisätietoja avustuksen hakemisesta ja hakuajasta.

Nuorisopalveluilta voi hakea pienimuotoista harkinnanvaraista avustusta vaasalaisten nuorten omaehtoiseen toimintaan. Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää osoitteeseen tuula.ahonpaa@vaasa.fi. Lisätietoja antaa nuorisotoimenjohtaja Tuula Ahonpää, puh. 040 520 7112

Tule mukaan nuorten nettilehden toimitukseen!

Youngvaasa on vaasalaisten nuorten verkkolehti, jota tekevät nuoret nuorille. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki seudulla asuvat 13-29 -vuotiaat nuoret, joita kiinnostaa kirjoittaminen, valokuvaaminen, videonteko, piirtäminen, tai joku muu, mitä verkkolehden sivuilla on mahdollista julkaista. Lisätietoja Youngvaasa-verkkolehdestä nuorten tieto-ja neuvontapalvelu Reimarin nettisivuilla.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Kulttuurinen nuorisosihteeri

  • Kaisa Salo 0407539728

Nuorisopalvelut somessa