Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Gerbyn avoin päiväkoti

Avoimen päiväkodin toiminta on maksutonta ja tarkoitettu alle kouluikäisille vaasalaisille lapsille sekä heidän vanhemmilleen ja hoitajilleen.  Toimintaan voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista. Päiväkotimme on suomenkielinen.

Pyrkimyksenä on tukea sekä lapsen kehitystä, että aikuista lapsen kasvatustyössä.

Avoimessa päiväkodissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, maalataan, leivotaan ja tehdään retkiä yhdessä. Aikuisille on muun muassa asiantuntijavierailuja ja tuote-esittelyjä.

Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua pientä maksua vastaan, mutta mukaan voi ottaa myös omat eväät, joita voi lämmittää mikrossa.

Avoimessa päiväkodissa kaikki aikuiset toimivat yhdessä lasten kanssa, mutta päävastuu lapsesta on mukana olevalla aikuisella.

Avoimen päiväkodin kerho on tarkoitettu ensisijaisesti 3-5-vuotiaille vaasalaisille lapsille, jotka eivät ole kunnallisessa päivähoidossa. Kerhoon otetaan enintään 16 lasta. Hae kerhopaikkaa

Vierailemme myös Länsimetsän päiväkodissa erilaisissa tilaisuuksissa, esimerkiksi teatterinäytöksissä, laulutuokioissa ja konserteissa ja teemme retkiä lähimetsään ja muihin kohteisiin.

Yhteystiedot

Päiväkodin yhteystiedot

Puhelinnumero

  • 040 352 6732

Henkilökunnan tavoitat myös sähköpostilla

Osoite

Olemme avoinna

  • Avoin päiväkoti: ma-ti klo 9.30-15 sekä pe klo 13.15-15 ( Ma klo 10 muskari!)

  • Kerho: ke-pe klo 8.30-12.30

  • Vauvamuskari: to klo 13.15-15