Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Ristinummen avoin päiväkoti

Avoin päiväkoti on tarkoitettu vaasalaisille alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen ja hoitajilleen. Osallistua voi ilman ennakkoilmoittautumista. Päiväkotimme on suomenkielinen.

Pyrkimyksenä on tukea sekä lapsen kehitystä että aikuista kasvatustyössä.

Avoimessa päiväkodissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, jumpataan, maalataan, leivotaan ja tehdään retkiä yhdessä. Aikuisille on muun muassa asiantuntijavierailuja ja tuote-esittelyjä.

Tarjolla on kahvia, teetä ja maitoa pientä korvausta vastaan. Mukaan voi ottaa myös omat eväät, jotka voi lämmittää mikrossa. Avoimessa päiväkodissa kaikki aikuiset toimivat yhdessä lasten kanssa, mutta päävastuu lapsesta on mukana olevalla aikuisella. Päiväkotiin voi tulla silloin, kun aikuiselle ja lapselle sopii.

Päiväkodin kerho on tarkoitettu ensisijaisesti 3-5-vuotiaille vaasalaisille lapsille, jotka eivät ole kunnallisessa päivähoidossa. Kerhossa askarrellaan, lauletaan, leikitään ja jumpataan. Hae kerhopaikkaa

Avoimen päiväkodin toiminnan tarkoituksena on antaa lapsille ja aikuisille mahdollisuus leikkiä yhdessä ja tutustua toisiin lapsiin ja aikuisiin sekä tarjota vaihtelua päivään.

Kuukausiohjelmat

Alueen muut varhaiskasvatusyksiköt

Höstvesi, Kappelinmäki, Ristinummi ja Vanha Vaasa

Alkulan päiväkoti

Esikon päiväkoti

Kappelinmäen päiväkoti

Ristinummen päiväkoti

Haga daghem

Perhepäivähoito

Yksityiset palvelusetelipäiväkodit:

Tuulenpesän päiväkoti

Yhteystiedot

Päiväkodin yhteystiedot

Puhelinnumero

  • 0400 949 211

Henkilökunnan tavoitat myös sähköpostilla

Osoite

Olemme avoinna

  • Avoin päiväkoti: 9.00-15.00 (seikkailurata: pe klo 11-13)

  • Kerho: ma-ke klo 8.30-12.30 (liikuntapainotus)

  • Vauvojen aika: ma klo 13-15