Skip navigation

Raskasta Joulua Vaasa

Article categories: Music

Suomen suosituin joulukiertue Raskasta Joulua saapuu Vaasan Sähkö Areenalle lauantaina 19.11.2022

Kaikissa konserteissa on tuttuun tapaan mukana kotimaisen metallimusiikin parhaita tulkitsijoita. Raskaalla kädellä sovitettuja joululauluja kuullaan myös kansainvälisten artistien esittäminä.

ARTISTIT:

ANTTI RAILIO
Voimakkaan pehmeillä tulkinnoillaan ja vahvalla läsnäolollaan yleisön valloittaa Voice of Finlandistakin tuttu Antti Railio. Viime vuonna 2021 julkaistun Jouluksi Kotiin -singlen julkaissut artisti kuuluu Raskasta Joulua -kiertueen tunnetuimpiin kasvoihin.

ANTONY PARVIAINEN
Maailmanluokan äänestään tunnettu Psychework-yhtyeen solisti ja laulaja-lauluntekijä Antony Parviaisen tunnetuimpiin tulkintoihin kuuluvat mm. Sylvian Joululaulu ja Tähti tähdistä kirkkain.

JP LEPPÄLUOTO
Elämäni Biisi -ohjelmassakin hurmaava metallimies JP Leppäluoto tunnetaan soolouransa lisäksi myös Charon-, Harmaja- ja Northern Kings -yhtyeistään. Tunnetuimpiin tulkintoihin kuuluu mm. suomalaisten rakastama Tonttu.

NOORA LOUHIMO
Suomen arvostetuimpiin metallilaulajiin kuuluva Noora Louhimo valloittaa yleisön upealla äänellään ja tunteikkailla tulkinnoillaan. Artisti on tunnettu mm. maailmankuulun Battle Beast -yhtyeen solistina.

PEKKA HEINO
Viime vuonna Raskasta Joulua -kiertueella debytoinut supersuositun Brother Firetribe -yhtyeen solisti Pekka Heino tulkitsee raskaalla kädellä sovitettuja joululauluja uskomattoman uniikilla äänellään, johon ei vain voi olla rakastumatta.

Varmista siis seurueellesi kaikkien aikojen ikimuistoisimmat pikkujoulut ja varaa liput ajoissa, sillä parhaat paikat viedään ensimmäisenä!