Skip navigation

Time for change: Kestävä tulevaisuus käytännössä - workshop yrityksille

Article categories: Conferences, Courses, Fairs & Seminars

Työpaja yrityksille kestävyydestä ja kiertotaloudesta

Kestävä kehitys, hiilijalanjälki ja kiertotalous ovat päivittäin tapetilla ja ne asettavat yrityksille täysin uusia vaatimuksia ja edellyttävät erilaisia lähestymistapoja. Useissa yrityksissä tämä tarkoittaa sitä, että muutoksia on tehtävä, mikä puolestaan tarkoittaa, että ajattelutavan muuttamiseen ja kehittämiseen tarvitaan taitoja ja tietoja. Kutsumme nyt yritysten johtoa ja edustajia kuulemaan ja keskustelemaan syistä, miksi yritysten on panostettava tähän juuri nyt.

Kyse on paljolti innostamisesta ja oman organisaation motivoitumisesta aktiivisesti (toiminnassa) edistämään kestävämpää tulevaisuutta.

Miten yhteenkuuluvuuden ja yhteistyön tulisi sekä sisäisesti että ulkoisesti luoda suurin vaikutus yrityksen muille sidosryhmille kestävän tulevaisuuden kannalta käytännössä?

Kestävän kehityksen työssä, pienentyneessä hiilijalanjäljessä ja viestinnässä on kyse yrityksen kannattavuudesta ja selviytymisestä eteenpäin.

Lyhyesti sanottuna yhtiön ”voita tai katoa” 5-7 vuoden kuluessa.

Työpaja on kaksiosainen:

Ensimmäinen osa pidetään torstaina 8.9. klo 8.30-12.00
Toinen osa torstaina 29.9, klo 8.30-12.00
(kahvitarjoilu klo 8.00, omakustanteinen lounas 12-13)

Göran Östberg Circular Insight & Transition -hankkeesta esittelee ”Pohjanmaa matkalla muutokseen – Kestävän kehityksen ja kiertotalouden tiekarttaa” sekä hiilijalanjäljen laskentaperiaatteen (GHG Protocol)

Tämän jälkeen jatkaa LMI Finlandin johtajuuskehittäjä Marica Lassus inspiroimalla motivaatiosta ja viestinnästä.

Hallitse ja toimi muutoksessa.
Muutoksesta hyvään jatkokehitykseen uusilla tavoilla ja mielekkäällä tavoitteiden asettamisella.
Luo sitoutumista omaan organisaatioosi.
Työpajakokonaisuus on maksuton.

Järjestäjä: Circular Insight & Transition -hanke (Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK, Pietarsaaren seudun kehitysyhtiö Concordia, Dynamo Närpes ja Kristiinankaupungin elinkeinokeskus)

Lisätietoja:

Göran Östberg, VASEK, puh. 0500 366097
Marica Lassus, puh. +358 502 094