Olet täällä

Tietoa kaupungista

Toimipaikkojen saavutettavuus

Tälle sivulle on koottu esimerkkejä Vaasan kaupungin toimipaikkojen esteettömyystiedoista, jatkossa tiedot löytyvät toimipaikkojen yhteystiedoista.

Kirkkopuistikon terveysasema (Kirkkopuistikko 26 C)

kirkkopuistikon_terveysasema.jpg

Kirkkopuistikon terveysaseman esteetön LE-paikka on terveysaseman edessä sekä parkkipaikalla. Bussipysäkki on Vaasanpuistikon varressa. Terveysaseman pääsisäänkäynti on tasainen ja esteetön, jossa sähköistetyt liukuovet. Kohteesta löytyy WC, jossa invaominaisuuksia. Infossa induktiosilmukka. Kohteessa on puhelinpalvelun tekstiviestitoiminto. Henkilökunnalta saa apua tarvittaessa.

Kultsa (Raastuvankatu 30, 1 krs.)

kultsan_talo.jpg

Kultsan parkkipaikalla ei ole LE-paikkoja. Pääsisäänkäynti on esteellinen, painava ovi ja 4 cm korkea kynnys. Kohteeseen pääsee vain portaita pitkin, joissa vain yhdellä puolella yhdessä tasossa oleva käsijohde. Tiloissa kynnyksiä sekä ovet ovat kapeita. Yleisö WC löytyy. Henkilökunnalta saa apua tarvittaessa.

Sosiaali- ja terveystoimen yhteiset ja tekniset palvelut (Ruutikellarintie 4)

sosiaali-_ja_terveysvirasto.jpg

Sosiaali- ja terveystoimen yhteisten ja teknisten palveluiden esteetön LE-paikka on pääsisäänkäynnin kulman takana Silverian edessä. Bussipysäkki on päätien varressa. Esteetön sisäänkäynti on pääovista, jossa luiska ja sähköistetyt liukuovet. Kaikkiin kerroksiin pääsee hissillä tai portailla. Esteetön WC on ravintolan puolella 1. kerroksessa. Henkilökunnalta saa apua tarvittaessa.

Sosiaalikeskus (Vöyrinkatu 46)

sosiaalikeskus.jpg

Sosiaalikeskuksen parkkipaikalla ei ole LE-paikkoja. Pääsisäänkäynti on esteellinen, 4 cm korkea kynnys. Kaikkiin kerroksiin pääsee hissillä tai portaita. Sosiaalikeskuksen jokaisessa kerroksessa on invaWC. Kohteessa on induktiosilmukka. Henkilökunnalta saa apua tarvittaessa.

Tammikaivon terveysasema (Sepänkyläntie 14-16)

tammikaivon_terveysasema.jpg

Tammikaivon terveysasemalla on kaksi esteetöntä LE-paikkaa pääsisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä. Bussipysäkki on lähellä pääsisäänkäyntiä. Pääsisäänkäynti on esteellinen, 4 cm korkea kynnys. Kaikkiin kerroksiin pääsee hissillä tai portaita. InvaWC löytyy jokaisesta kerroksesta, ominaisuudet vaihtelevat. Kohteessa on puhelinpalvelun tekstiviestitoiminto. Henkilökunnalta saa apua tarvittaessa.

Tekninen virasto (Kirkkopuistikko 26 A)

tekninen_virasto.jpg

Teknisessä virastossa on esteetön LE-paikka Kirkkopuistikon terveysaseman edessä sekä parkkipaikalla.  Bussipysäkki on Vaasanpuistikon varrella. Esteetön sisäänkäynti on Kirkkopuistikon terveysaseman pääsisäänkäynnistä tai D-sisäänkäynnistä. Esteetön WC sijaitsee 4. kerroksessa, jonne pääsee sekä portaita että hissillä. Henkilökunnalta saa apua tarvittaessa.

Toimeentulotukiyksikkö (Kauppapuistikko 8, 2. krs)

toimeentulotukiyksikko.jpg

Toimeentulotukiyksikössä ei ole omaa parkkipaikkaa, auton voi jättää kadulle. Bussipysäkki on lähellä Hietasaarenkadun varressa. Kohteen sisäänkäynti on esteellinen, 10 cm korkea kynnys ja painava ovi. Kohteeseen pääsee vain portaita, joissa vain yhdellä puolella yhdessä tasossa oleva käsijohde. Esteettömän asiakaspalvelutilan tarvitsevat ohjataan Sosiaalikeskukseen Vöyrinkadulle. Henkilökunnalta saa apua tarvittaessa.